Orijinalini görmek için tıklayınız : uyumak istemiyorsanız......
bycarizmal
03-20-2006, 03:21
Sizlere uykusu kalmak istemeyenler bir tavsiye.Önce bakkala gidip bir şişe kola ve bir neskafe alıyorsunuz.Evinde bulunanlar mutfaktanda alabilir.Daha sonra kolayı bir açıcak yardımı ile açıyorsunuz.Ardında neskafe yide açıyorsunuz.Bu işlemleri bitirdikten sonra kolanın yarının döküyorsunuz.İsteyen arkadaşlar içe bililer yada ikramda buluna bilirler.Daha sonra neskafe yi yarın şişe kolanın için düküyoruz.Biraz köpürücektir dikkat!!!Bu işlemide bitirdikten sonra sevgili doslar kolamızı içmeye çalışıyoruz.İçtikten sonra bu karışımın etkisini görüceksiniz.:bowdown:
Mesajın içinde bulunduğu başlık
"Uykusuzluk Paylaşımları > Şahsi Tavsiyeleriniz-Uykusuzluk Tecrübeleriniz" ama gene de entresan bir tavsiye olmuş.
Kendinizi tanıtın bölümüne gece bir de kalkıp akşam 6 'da yatacağınızı yazmışsınız.Sanırım o iş böyle gerçekleşecek.Sonuçlarını bildirirsen sevirim.Birde uykusuzluk sonucu halisülasyon görmen muhtemel kanaatimce.
bycarizmal
03-22-2006, 04:04
Evet bir ara 2 gün uykusuz kalmıştım ve gerçekten halisülasyon gördüm ama güzel bir duygu
Nasıl derinlik sarhoşluğu var , eminimki uykusuzluk sarhoşluğuda vardır :3:
sanırım bu noktada anılarınızı acil anlatmanızı istemek durumundayım :seytan
bycarizmal
03-23-2006, 08:48
evt gerçekten sarhoş bir durum ama hoş bir duygu sakinleştirici süre ilerledikçe uykuyla savaşma başlıyosun ve daha sonra bir konu düşünüceksin mesala kendini bir kral olarak düşün ve o anda hayal gücünle uyku sarhoşluyun bir lerşiyor inanılmaz bir halisülasyon başlıyor.:smileys_a
uykusadecezamankaybıdır
03-16-2007, 23:31
Hmm... ben bir ara acaba ne olur düşüncesi ile -tabii ki çocukken- bol şekerli çay ile kolayı karıştırmştım. Sonrasında aldığım ilk tattan sonra öleceğimi düşündüm :D
Neyse bu tavsiyeyi ilerde -şöyle intiharın eşiğine gelirsem filan- değerlendiririm belki oldukça ilginç ;)
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.