PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenİ Uyku DÜzenİ

bycarizmal
03-22-2006, 04:13
Boş zamanlarımda yaptığım araştırma ve deneylerde bir socuç elde etmeye çalışıyorum insanların gecelerini uyuyarak ve gündüzlerini uyumadan geçirmeleri yerine gece ve gündüz kısa uyku dilimleriyle günlük uyku iktiyacını karşılaması mümkünmü ben sizlerdende yardım istiyorum bu konuda araşıtırması olan veya bilgisi olanlar yazsın lütfen.

Yoda
03-22-2006, 21:20
Sizin bu başlığınız aslında sitemizin son derece başarılı olduğunun bir kanıtı.
1 seneyi aşkın süredir bulduğumuz her bilgi kırıntısını derleyip toplamaya çalıştık.
Daha üyelerimiz bazı şeyleri test ederken dahi biz konu hakkında bir başlık yazmışız bile.İşte emeğimizin karşılığı budur.

Sevgili bycarizmal.Uygulamaya çalıştığınız ve deneylediniz uygulama Polyphasic (çok fazlı ya da safhalı) uyku metodu olup catnapping (kedi uykusu) olarak da adlandırılır.Detaylı bilgi için :

Uyku Süresini azaltmak (http://www.uykusuz.biz/showthread.php?t=281)

Bu uygulmaya düşündüğünüz ve denemeye çalıştığınız için sizi takdirle karşıladığımı söylemem lazım. :thumbsup: :worshippy

bycarizmal
03-23-2006, 08:45
:thumbsup: yardımların için tşkler yoda site gerçekten çok başarılı tebrik ederim ayrıca bu site içinde tşkler uygulamaya başlıyıcam ama önce bunu denemiş veya başarmış yada şu anda bu şeklilde yaşayan uyuyan birini arıyorum yada bilgilerini deniyicem ama önce salıksal açıdan zararlerını araştırıyorum.bu uyku metoduna alışmak ve daha sonra eski uyku metoduna geçe bilmek mümkünmü araştırmaların sonucunda başlangıç yapıcam.