Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsız & Polis
Yine birkaç gecedir doğru dürüst uyumadığımdan bu gece erken uyurum artık diyordum ki Hırsız & Polis'e takıldım. Çınar hastanede olduğu için biraz tatsız ve yavaş bir bölüm ama Uğur Yücel'in oyunu insanı hipnotize edip ekrana kilitliyor.
Çınar'ı oynayan Timuçin Esen karizmatik tabii ama dizi o kadar usta oyuncularla dolu ki ... Erol Günaydın muhteşem; ben Yakup'u oynayan Hakan Boyav'a ve Jilet'i oynayan Dağhan Külegeç'e bayılıyorum.
Siz dizi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bir de uyuyamadığınız zamanlarda ne yapıyorsunuz? Benim gibi televizyon + bilgisayar mı yoksa, merak ettim işte...
Hırsız-Polis benim de en çok sevdiğim dizi şu anda.
Uyumadığım zamanlarda televizyon ya da dvd seyrediyordum bu aralar internete de takılıyorum.
Elimde laptop tv karşında olurum genelde
2 ekran > 1 ekran ;)
insomnia
04-03-2006, 23:04
Elimde laptop tv karşında olurum genelde
2 ekran > 1 ekran ;)
Süper :thumbsup:
Ben de bir laptop alabilirsem öyle yapacağım. Şimdilik ya televizyon karşısındayım ya da bilgisayar.
ne gerek war. :D.. TV ile pc yi ayni yere koy :).. bu arada bos ve dolu tum zamanim bilgisayar we gitarla geciyor..
MoRPhY,
konu dışı birşeyi merak ediyorum, neden v'leri w şeklinde yazıyorsun?
aliskanliktan dolayi olabilir.. genelde hep yabanci forumlara takiliyorum.. orda da tabi genel olarak w harfi cok fazla.. bundan dolayi elim hep w ye gidiyor..
şehrazad
05-17-2006, 00:40
MoRPhY,
konu dışı birşeyi merak ediyorum, neden v'leri w şeklinde yazıyorsun?
Chat yapmakla da ilgili olabilir mi acaba? Hani mesela güzel yerine de güsel yazıp ısrarla Türkçe'yi katlederler ya :seytan
chat olayi bana uzak bir olay.. uyku gibi o da zaman kaybi.. sadece MSN kullaniyordum.. ozellikle son aylarda MSN e de baya ara verdim. ara ara giriyorum..
uykusadecezamankaybıdır
06-03-2006, 18:23
Sadece uykusuz kaldığımda değil de genel anlamda bilgisayar ve televizyon dışında pek ilgilenecek bir şey yok. Kitap okurum ancak onu da internetten indirip monitör karşısında okurum genellikle :)
En sevdiğim Türk dizisi Hırsız & Polis yazmıştım ama son bölümünü kaçırdım. Üstelik sezon finaliymiş. İçinizde seyreden varsa bir özet geçebilir mi acaba?
heheh galiba bir tek sen seyrediyorsun salome
LunarH2O
06-15-2006, 16:23
Hırsız & Polis ne? :confused: Hangi günler oynuyor? Hangi kanalda? Çok mu güzel sahi, Salome? Ben de mi seyretsem? :idea:
Hırsız - Polis Kanal D'nin sevilen bir dizisi (yani öylemiş ben pek tv izleyemiyorum bu aralar. Türk dizilerini de fazla beğenmiyorum.) Dizi ilk dönemlerinde pek ilgi görmemiş ama dizi müziğinin -İmkansız Aşk- sevilmesiyle birlikte dizi de ilgi görmeye başlamış.
Dizi sanırsam Perşembe günleri Kanal D isimli yayın kuruluşunda saat 00.00 de yayınlanıyor. Yani bu gece yarısı izleyebilirsiniz. Ama bu geceki bölümü sanırım özel bir bölüm olacak. Yayın akışına öyle diyor.
Dizinin kaçırdığınız bölümlerini internetten rahatlıkla bulabilirisiniz. Size iyi seyirler.
LunarH2O
06-16-2006, 16:43
Tüh gene kaçırdım desene. Ama zaten çok geçmiş saati yani. Ertesi gün iş güç, nasıl olacak bilmem. Gene de çok teşekkürler Yengeç. Bu arada aramıza hoş geldin.
şehrazad
06-17-2006, 00:12
Salome,
Ben de son bölümü kaçırdım ama duyduğum kadarıyla en sonunda Çınar ve Mavi evlenmeye hazırlanırken Aksak, Mavi'nin içeceğine uyku ilacı karıştırıp Karadeniz yaylalarına kaçırmış :yikes:
Tam türk dizisi işte :P
sen de aşağıla:kızdım: :kızdım:
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.