PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ejderha Mızrağı

Tanis
03-14-2005, 15:47
Bir gün tıpkı Yüzüklerin Efendisine olduğu gibi Ejderha Mızrağıda filme çekilecek ve yüzüklerin efendisinden çok iş yapacak

:s4:

Anakin Skywalker
03-16-2005, 11:22
Herkes efsane olmak ister, ama bakalım ömürler buna yetecek mi?

:Jumpy:

Tanis
03-17-2005, 05:37
Senin sözlerinle

"Powerful you have become, the dark side I sense in you."

Bilmem anlatabildim mi ?

Yoda
03-25-2005, 22:57
"Powerful you have become, the dark side I sense in you."

Benim sözlerimi başkasına mal etmeyiniz lütfen

:Modified_

uinen
01-09-2006, 18:15
Açıkçası ben artık çok sevdiğim romanların film yapılmalarına pek iyi bakmıyorum. Mutlaka can alıcı bir iki noktayı atlıyorlar,veya herkesin kendi özel an veya karakteri var romanda,onları iyi yansıtamıyorlar. Kitaptayken kendi hayalimizde biz sonuçta hakkını veriyoruz sevdiğimiz karakterin ve an'ın. BU yüzden...umarım ejderha mızrağını da katletmez kimse...şahsen Raistlin'in alalade bir adam şekline dönüştüğünü görmek istemem :D

Tanis
01-09-2006, 23:17
Aslında eğer Yüzüklerin efendisi gibi bir bütçeyle ve iyi bir yönetmenle çekeceklerse bence güzel olur

Birde Raistlin'i istesede kimse alalade bir hale getiremez bence :3:

uinen
01-10-2006, 01:32
Haklısın,yönetmen oldukça önemli...gerçi yüzüklerin efendisinin filmi beni tam tatmin etmedi ama..

Buaralar,yani bu birkaç sene içinde kitapların film uyarlamaları sık yapılıyor,neden olmasın,bir şans verebilirim,yeter ki dediğim gibi hakkını versinler yeter:)

Tanis
01-12-2006, 01:26
Hımmm.

Eğer yüzüklerin efendisinini beğenmediysen bence kaygılarında sonuna kadar haklısın.

Çünkü bence bir kitabın filmi(özellikle de fantastik) ancak bu kadar iyi çekilebilirdi.

Peki diğer JRR Tolkien kitaplarının filme çekilmesi için ne düşünüyorsun.Sence nasıl olur.Hobbit için çok geç ama The Silmarillion(:3:) veya diğerleri olabilir.

ve sormadan geçemeyeceğim Burcunun Başak olması ihtimali ne acaba :)

uinen
01-12-2006, 23:31
Diğer kitapların çekilmesini istiyorum evet...kayıp öyküler(tam adını bilmiyorum)i ve silmarillion u çekebilirler. Yalnız burada da valar ın hakkını vermeleri lazım. Sinema bölümünde öğrenci olmama rağmen birçok çekimin kitapları harcadığını düşünüyorum.

BU arada...astrolojiyle ilgili misin,yoksa ben mi çok eleştirel davranıyorum:) Evet yükseleni kova 28 olan bir başağım :s4:

Tanis
01-13-2006, 01:51
Sinema bölümünde öğrenci olmama rağmen birçok çekimin kitapları harcadığını düşünüyorum.Bunun karşısında sustum artık :sus:

BU arada...astrolojiyle ilgili misin,yoksa ben mi çok eleştirel davranıyorum:) Evet yükseleni kova 28 olan bir başağım :s4: Aslında çok eleştirilsel değilsin bizim Yoda'yla kıyaslandığında.Ama ben hile yaptım.Üye profilinden doğum tarihine baktım. :seytan

Evet ilgili sayılırım.Burcum Kova Yükselenim boğa. :s4:

Yoda
01-17-2006, 01:15
Ahhhh.Güçte bir dalgalanma oldu sanki. :3: