PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uyumak için başka ne yapmak lazım?

uyuyamayangüzel
04-25-2006, 10:04
her türlü tavsiyeyi deniyorum ama yinede olmuyor uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum zor bela uyusamda bu sefer aralıklarla uyanıyorum vede kabuslar görüyorum çoğu zaman ve saçma sapan rüyalarda.herhalde sürekli saçma rüya gören bir ben varım gibi geliyor helppppp

Kafka
04-26-2006, 11:32
her türlü tavsiyeyi deniyorum ama yinede olmuyor uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum zor bela uyusamda bu sefer aralıklarla uyanıyorum vede kabuslar görüyorum çoğu zaman ve saçma sapan rüyalarda.herhalde sürekli saçma rüya gören bir ben varım gibi geliyor helppppp
Merhaba, doğru yerde uykusuzlar arasındasınız. Rüyalar bölümümüzü - özellikle komik rüyaları- okudunuz mu?

Eğer hiçbir tavsiye uyumanıza yardımcı olmuyor ve uykusuzluğunuz hayatınızı olumsuz etkiliyorsa bir uyku laboratuvarına yatıp konulacak teşhise göre tedavi olmanız en doğrusu olacaktır.

uyuyamayangüzel
05-02-2006, 23:51
bulunduğum yerde uyku laboratuvarı yok nerelerde uyku laboratuvarı var bilmiyorum balıkesire en yakın yeri öğrenebilirsem etkili olabilir tşkrlr

Kafka
05-03-2006, 13:56
bulunduğum yerde uyku laboratuvarı yok nerelerde uyku laboratuvarı var bilmiyorum balıkesire en yakın yeri öğrenebilirsem etkili olabilir tşkrlr
Vahit adlı uku laboratuvarı teknisyeni bir üyemiz Bursa'da kendi çalıştığı laboratuvarın internet adresini yazmıştı:www.bursauykumerkezi.com.
Uludağ Üniversitesi'nde de muhakkak bir uyku merkezi vardır.
Balıkesir'e en yakın laboratuvarlar ya Bursa'da ya da İstanbul'da herhalde.
(İlgili başlıkta İstanbul'daki pek çok uyku merkezinin ismi var)

Yazılarınızdan anladığım kadarıyla uykusuzluğa dayanacak gücünüz pek kalmamış gibi. İsterseniz bu konuyu siz de bir araştırın.