Orijinalini görmek için tıklayınız : Bi Istegim wardi ama :$..
Selamlar..
ya bu foruma bi shoutbox koysaniz ne guzel olur hea :)..
cunku zaten online sayisi az.. yani cok fazla mesaj yazilmiyor.. fakat shoutbox konulursa insanlar anlik iletilerle konusacagi icin online suresi herkesin birazcik daha artar we forumda yazi yazma olayi biraz daha artar..
hemde bu sekilde hos sohbetler olur diye dusunuyorum.. sayin administrator arkadaslar :)
Selamlar..
ya bu foruma bi shoutbox koysaniz ne guzel olur hea :)..
cunku zaten online sayisi az.. yani cok fazla mesaj yazilmiyor.. fakat shoutbox konulursa insanlar anlik iletilerle konusacagi icin online suresi herkesin birazcik daha artar we forumda yazi yazma olayi biraz daha artar..
hemde bu sekilde hos sohbetler olur diye dusunuyorum.. sayin administrator arkadaslar :)
Aslında biz bir sohbet odası düşünüyorduk. Ama teknik adminimizle bir daha görüşeyim, sitede iletişimi artırmak için hangisi daha faydalı olur.
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
uyuyamayangüzel
05-09-2006, 23:53
Aslında biz bir sohbet odası düşünüyorduk. Ama teknik adminimizle bir daha görüşeyim, sitede iletişimi artırmak için hangisi daha faydalı olur.
Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
valla bencede iyi olur herkes aynı anda düşündüklerini anlatabilirler zaten böyle uğraştırıyor biraz teker teker oku cevapla başkalarıda ne zaman görür uzun iş bence daha yararlı olur gibi geliyor.
Aslında bir sohbet odası güzel olur tabii.
Ama isteyen arkadaşlar zaten özel mesaj yoluyla ya da msn messenger'la birbirlerine ulaşıyorlar öyle değil mi?
Bence forumun ana mantığına aykırı.
Hele uyuyamayangüzel yazdığı "biraz teker teker oku cevapla başkalarıda ne zaman görür " shoutbox isteğinden çok blog'ların hayatımızı ne kadar etkilediğinin kanıtı.
Hep tüketim İleri tüketim
İşin kontrol ve güvenlik aşamasıda ayrı tabii ;)
sohbet odasında kişisel konuşmalar artıo ve site başka amaçlar için kullanılmaya başlanıo bence forum ortamının verdigi sıcaklık gibi olmaz..
tabii şahsi görüşüm bu benim
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.