Orijinalini görmek için tıklayınız : Küfürün.. Küfür Etmenin Hayatımızdaki Yeri ve Önemi..
Bu konuda açıklama yapmak isteyen var mı?
Küfür edermisin? Neye edersin? Niye edersin? Edince rahatlarmısın?
Evet ben ederim
Genellikle maç seyrederken yada araba kullanırken
Evet son derece rahatlatır
Kızgınlığımın ifadesidir ve ayrıca çok severim ;)
Erkeklerin hangi konuda olursa olsun bayanların yanında küfür etmesinden nefret ediyorum. Ben etmem yanımda edilmesinden de pek hoşlanmam.
Erkeklerin hangi konuda olursa olsun bayanların yanında küfür etmesinden nefret ediyorum. Ben etmem yanımda edilmesinden de pek hoşlanmam.
Tamamen aynı fikirdeyim :thumbsup:
Küfür garip bir şey...yani illa ki sesli telaffuz etmeniz gerekmeden de gün içinde milyonlarca defa kullanabiliyorsunuz. İyi ki çevrede fazla telepat yok :d :d
Tamamen aynı fikirdeyim
Bende bayanların yanında asla küfür etmek istemem, fakat iş futbol stadyumlarındaki coşkuya gelince.. iş değişiyor.
zaten orada bayanlar da küfür ediyor.
Bende bayanların yanında asla küfür etmek istemem, fakat iş futbol stadyumlarındaki coşkuya gelince.. iş değişiyor.
zaten orada bayanlar da küfür ediyor.
Ben bu dediğine katılmıyorum.Bende o kadar maça gidiyorum ne ben ne de çevremdeki hiçbir bayanın küfür ettiğini görmedim. Bence bayanlar biraz daha çevresindekileri düşünerek hareket ediyor.:tiphat:
Ben bu dediğine katılmıyorum.Bende o kadar maça gidiyorum ne ben ne de çevremdeki hiçbir bayanın küfür ettiğini görmedim. Bence bayanlar biraz daha çevresindekileri düşünerek hareket ediyor.:tiphat:
Sen Fenerbahçe lisin o zaman
Çünkü en az küfür o stadta var..
Ama bende Fenerbahçe liyim.. Biz kahvede izlediğimiz zaman.. Çok daha küfürlü.. çok daha eylenceli oluyor.. Çünkü kahafede cinconlular falan da oluyor..
İşin eğlence boyutu artıyor. :seytan
Sen Fenerbahçe lisin o zaman
Çünkü en az küfür o stadta var..
Ama bende Fenerbahçe liyim.. Biz kahvede izlediğimiz zaman.. Çok daha küfürlü.. çok daha eylenceli oluyor.. Çünkü kahafede cinconlular falan da oluyor..
İşin eğlence boyutu artıyor. :seytan
Doğru ben FENERBAHÇE liyim ve bizim stadta küfür olmuyor.
Doğru ben FENERBAHÇE liyim ve bizim stadta küfür olmuyor.
Bende Fenerbahçe liyim. Şu an balkonumda Fenerbahçe bayrağım dalgalanıyor.
Her ne olursa olsun,
Fenerbahçe nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğüdür, ne kupa büyüklüğüdür..
Onun Büyüklüğü başka bir şeydir işte,
Adı Konulamaz..
----------------------
İnşallah bu yazdıklarımdan sonra topic in gidişi değişmez. :s4:
yaseminyy22
05-22-2006, 17:41
dediklerine kendin inanıyormusun son gazete haberlerini okumadınız herhalde futbolu teröre çeviren tek taraftarsınız kendinizi çok kaptırmayın size tavsiyem
ayıp bişee yaseminyy22 bu dediklerin..
terör le spor..
yan yana, iğrenç..
yaseminyy22
05-22-2006, 17:45
bu iğrençliği bence fenerbahçe taraftarı yaratıyor mantıklı ve tarafsız düşünmeye davet ediyorum seni
Sen maçta küfür edermisin? etmezmisin ondan bahset istersen..
Ya da günlük hayatta, ne.. neden.. seni çıldırtır.. onlardan..
teşk.
yaseminyy22
05-22-2006, 21:09
maç izlemeye genelde vaktim olmaz izlediğim zamanda küfür etmem ben küfür edince galatasaray yencek diye birşey yok öyle değil mi
Senin özgürlüğün başkasının başladığı yerde biter.
Ya aynayı bakmayı öğrenmeli insan yada aynayı kırmalı.
Birde sevdiğim deyişle ilk taşı hayatı boyunca hiç küfür etmeyen atsın
1-Hayır Admin yada domain sahibi değilim
2-Üyelere asla kulak tıkamam değiştiriyorum
3-Herkesin kendini kar beyaz görmesi beni kızdırıyor artık.Ne zaman kendimize ayna tutacağız bilmiyorum.
4-Seninde alıntıyı değiştirmen gerekiyor ben onu yapmam
Sevgilerle
1-Hayır Admin yada domain sahibi değilim
2-Üyelere asla kulak tıkamam değiştiriyorum
3-Herkesin kendini kar beyaz görmesi beni kızdırıyor artık.Ne zaman kendimize ayna tutacağız bilmiyorum.
4-Seninde alıntıyı değiştirmen gerekiyor ben onu yapmam
Sevgilerle
ok. değişti.
fenerlilerin canlari o kadar acimis ki hemen her futbol konusunda fener en buyuk diyorsunuz.. gorduk en buyugu.. yahu neden yorum yapma geregi duyuyorsunuz millet kimin ne oldugunu biliyor.. sizin yazdiginiz herseye sadece heee deyip gectim.. fener stadinda kufur yokmus.. hadi canim sende.. sizin sol beg mahmut hanefinin birtek kufur etmedik akrabasini birakmadiniz.. daha once ayni sekilde ynie kendi futbolcunuz tuncay a ne kadar kufur edildi buna kendim bizzat sahit oldum.. bknz Besiktas - Fenerbahce Kupa Finali.. Hic laf uretmeyin bu maci gittim izledim.. hemde fenerlilerin arasinda izledim.. he milan macini da unutmayalim yine tuncaya golden sonra edilen kufurler..
bu arada birsey diyecegim.. bilmiyorum dikkatinizi cektimi ama sadece kendi futbolculariniza ettiklerinizi soyledim.. cunku insan kendisine bunlari yapiyorsa baskalarina neler yapiyordur bunlari artik siz dusunun.. cunku yazmaya bir baslasam bitmeyecek yaptiklariniz.
biraz olaylara reel bir sekilde yaklasin..
hemen olayi fenerbahce buyuk demeye getirmeniz demek sizin bu yine herzaman ki gibi cok ezilip aci cektiginiz anlamina geliyor..
zaten diyecek baska birsey bulamiyorum artik size..
saglicakla kalin..
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.