PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Ben olsam öyle yapmazdım" dediğiniz sahneler!

uinen
05-24-2006, 07:16
Evet...filmlerde,dizilerde veya dramalarda(hepsi dahil),"ben olsam öyle davranmazdım,gerçek hayatta da böyle olmuyor zaten,bunu kim yazmış?" dediğiniz sahneler var mı? Hangileri? Son izlediklerinizden örnek verebilirsiniz...

kaktüs
06-01-2006, 00:50
Uinen,

Konu çok ilginç, ama ben kendi adıma vereceğim cevabı bir türlü toparlayamadım. Önce sen başlasan?

uykusadecezamankaybıdır
06-01-2006, 12:08
Hababam sınıfı üç buçuk rezalet bir film olmuş ben ne yazık ki izledim siz aynı hatayı yapmayın. Film tam bir fiyasko. Hababam sınıfı bu kadar aciz durumu düşürülmemeliydi. Ertem Eğilmez ve Rıfat Ilgaz gibi büyük üstadların miraslarını yemeye devam ediyorlar. Zaten onların eserlerinin üstüne bir şey koymarını beklemez kimse, onları geçmerleri zaten mümkün değil. O oyuncu kadrosu ve o reji bir daha bir araya gelemez belki ama Hababam ismini bu kadar aşağılara çekmeye kimsenin hakkı yok. Gerçekten de yazık.

uinen
06-01-2006, 18:20
Benim kastettiğim şuydu aslında...Mesela:

Bir dizi izliyorsunuz,kadın çocuğuna öyle bir şey diyor ki "eyh yani gerçek hayatta böyle mi denir,amaçları,işleri güçleri mesaj vermek,iyimser görünmek,aksini yansatmaya çalıştıklarında da iyice abartıp hastanelik ediyorlar zaten"... Veya mesela günlük hayatta bir iş grubuyla ilgili bir çekim geçiyor ama gerçek hayatta o meslekten kişiler hiç de böyle davranmıyorlar..bunun gibi şeyler işte:)

uykusadecezamankaybıdır
06-01-2006, 18:28
Anladım ben yaw ama ismi lazım değil o film o kadar berbattı ki nerden başlayacağımı bilemedimi hem de fırsat bulmuşken herşeyi ortaya döküyüm dedim :res:

şehrazad
06-01-2006, 18:37
Benim kastettiğim şuydu aslında...Mesela:

Bir dizi izliyorsunuz,kadın çocuğuna öyle bir şey diyor ki "eyh yani gerçek hayatta böyle mi denir,amaçları,işleri güçleri mesaj vermek,iyimser görünmek,aksini yansatmaya çalıştıklarında da iyice abartıp hastanelik ediyorlar zaten"... Veya mesela günlük hayatta bir iş grubuyla ilgili bir çekim geçiyor ama gerçek hayatta o meslekten kişiler hiç de böyle davranmıyorlar..bunun gibi şeyler işte:)

Uinen, ne kastettiğini hepimiz anladık da kaktüsün dediği gibi önce sen bir başlasan sahiden :idea:

uykusadecezamankaybıdır
06-01-2006, 18:59
İsmi 28 Gün Sonra olan bir İngiliz Filmi izledim. Son dönem İngiliz Sinemasının en iyi korku filmiymiş. Sırf bu film yüzden bir daha İngiliz filmi izlemem heralde.

Şimdi tüm adaya bir virüs egemen oluyor. Şimdi virüsün tıbbı analizine gerek yok :D. Neyse işte kahramanlarımız bir avuç askerin yanına sığınıyorlar. İngiliz askerleri bir evi kendilerine üs yapmışlar helikopterleri bilem var adamların. Neyse işte kendilerini virüsin etkisi altındaki insanlardan koruyorlar çok güzel bir savunma sistemi kurmuşlar. Virüsün etkilediği insanlar da saldırgan oluyorlar vs. ayrıntıya girmeyelim. Anlamadığım şey bu askerler ellerindeki onca imkana rağmen neden kıyaya gitmeyi akıl bir tekne bulup edip küçük sevimli adalarından kaçmadılar da ölümün onları bulmalarını bekledir. Ya da eğer virüsün tüm dünyayı avcuna aldığını düşünüyorsan yine denizde yaşamak bir süre için en mantıklı yol gibi görünüyor. Ben olsam bir dakika durmam hemen bir liman bulup açık denizlere yelken açarım. Alla alla bu adamlar çok seviyor heralde adalarını.

Gerçi filmlerde mantık aramk ne kadar doğru o da tartışılır:res:

Eğer bir İngiliz filmi izlemeyi düşünüyorsanız yakın zamanda bence bir daha düşünün :)

salome
06-02-2006, 00:17
Daha önce Hırsız-Polis'i çok beğendiğimi yazmıştım ama konu uzadıkça Uğur Yücel ve Erol Günaydın'ın etkileyici oyunculuklarından başka bir şey kalmadı.

Demin Çınar rolündeki Timuçin Esen, Mavi'yle barıştı, Mavi ona geçmiş doğumgünü hediyesini verdi. Çınar ne dedi dersiniz: "Benim doğumgünüm artık bugün" :banghead3

Uğur Yücel'in dizisinde böyle beylik bir replik beni çok şaşırttı. Bilmiyorum, belki gerçek hayatta da böyle deniyordur ama ben olsam demezdim herhalde.