PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : huzursuz bacak sendromu

cemal
05-24-2006, 21:08
arkadaşlar forumdaki yazılarınızı dikkatle okudum. bu hastalığın ne olduğunu bana sorun. 25 senedir çekiyorum doktor lar tarafından tam olarak anlaşılamıyorr. her gittiğim doktor ayrı teşhis koydu . bilinen bir hastalık değil ve araştırmasına gerekli zamanı ve parayı koyacak insanlar ne yazıkki yeterince yok. her gece bacaklarımı sallıyorum her gece 2 veye 3 defa uyanıyorum. genel durumumu muthiş etkiliyor. tabiki sabahleyin yorgun,stresli,gülümsemeyen bir yüz vs. neyse size umut vermek istiyorum biraz. yıllarca amerikada yaşadım bu hastalıkla ilgili şunu önerebilirim herhangi bir aliş veriş merkezinden eczane bölümüne giderseniz bacaklarınızdaki problemi söylerseniz ağrı sızı gece yatamadığınızı falan gibi( bu hastalık çöğunlukla geceleri meydana çıkar) size vitaminlerinde karışımı olan bir ilaç vereceklerdir. her kes kullanabilir çünkü reçetesiz kullanılıyor amerikada. sebebi vitamin ve kan dolaşımını rahatlatıcı özellifi var. konuştuğum bir çok insan bir aylık denemeden sonra ilacın mükemmel olduğunu söyüyorlar ve rahat uyuduklarını belirttiler. ayrıca tavsiyelerim arasında şunlar olacaktır. yaşadığınız yer amerikada nevada gibi sıcak nemsiz veya colorado denver gibi sürekli kar yağışının olduğu yerler olmalı veya yüksek liklerde yaşamanız lazım. sıcak banyo bazen yararlı oluyor:thumbsup: bazen faydasız, bazende elektrikli masaj aleti faydalı oluyor fakat yetersiz kalabilir. tanıdığım bir kaç amerikalı bu yüzden dediğim yerlere taşındılar doktorların tavsiyesiyle memnun olduklarını belirttiler

Yoda
06-27-2006, 14:42
Bu aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederiz.

Beni asıl meraklandıran benzeri vitaminleri türkiyede bulabiliyormusunuz.

Alışveriş merkezlerindeki eczaneler demişsiniz ama bulup bulamadığınızı tam olarak anlayamadım.

:withstupi

cemal
06-28-2006, 15:18
türkiyede olup olmadığını bilmiyorum. çünkü ne tür vitaminler ve karışımlar olduğunu bilmiyorum içinde. istanbula geldiğimde şikayetlerım çok arttı nedenini bilmiyorum fakat amerikada yaşadığım yer yüksek ve nemi istanbula göre daha azdı. amerikada eczaneden aldım 3 kutu ne yazıkki geleceğim gün buzdolabında unuttum. orda herhangi bir alışveriş mağazasının bizdeki migros veya carrefour gibi eczane bölümünde rahatlıkla bulabilirsiniz. sadece şikayetlerinizi söyleyin . basketbol oynayanlarda bu hastalığın yaygın olduğunu söylemişlerdi orda bir amerikalı. iyi günler uykulu geceler. başka sorunuz olursa cevaplarım 1 ay gibi tekrar amerikaya gidiyorum. bakacağım orda.
.

asitane
11-13-2006, 19:56
herkese slmlar...açıkçası ben ilaçların etkisine pek inanmıyorum.belki de inanmadığım için etkili olmuyor.gece yatmadan bir kase yoğurt yemek çok daha faydalı geliyor bana.daha önceleri 2-3 ayda bir olan bu durum son zamanlarda iyice sıklaştı.ve o zamandan bu zamana değişen tek şey stress faktörü.simdilerde çok zor bir dönemden geçiyorum.becerebilirseniz stressten uzak durun,söylemesi kolay yapması zor.bir de peynir harici süt ürünlerini öneriyorlar ya,peynirin tuz içeriğinin fazla olması diye düşünüyorum.ancak bu sadece bir hipotez (şimdilik:))bir de unutmadan o günü çok yorgun kapadıysam çok rahat uyuyorum.
bu durumun en kötü yanı da ya gelirse diye beklemek.korku filmi gibi...hepinize huzurlu günler ve geceler dilerim.

türk
04-30-2007, 16:14
hepinize geçmiş olsun vucudumuzdaki hareketlerimiz kaslarımızın elektrikle kasılmasından meydana gelir bu kasılmalardan sonra vucudutta elektrik toprağa suya akmazsa vucutta tik benzeri istemsiz hareketlere daha fazlası ise kramplara sebep olur eğer ayakkabımzın altı lastik kauçuk ise bu elektriği vucuttan atamayız altı kösele ayakkabı terlik giymeli ceplerimizde elektriği çektiği için mıknatıs taşımalıyız faydasını ben görüyorum çok rahatım herkese tavsiye ederim başka sağlık sorunlarınız varsa e-mail adresinizle bana yazın yardımcı olmaya çalışırım

unlucy
01-05-2008, 02:05
slm şu an 18 yaşındayım. Birçok insannın hayatın en güzel yılları dediği bu yaşta sıkıntı çekiyorum.6 yıldır huzursuz bacak sendromum var.HBSnin birazda psikolojik oldugunu düşünüyorum. üniversiteyi kazandıktan sonra üç ay kadar çok rahat uyudum ama son zamanlarda yine bu sorunla boyşuyorum. ayaklarım uyuşuyor kıpırdatmak zorunda kalıyorum. dayanılmaz hal aldıgı zaman da kalkıp dolaşıyorum uyumam saatler alıyor. Ve gece de en az iki kez uyanıyorum.İlaçlar hiçbir fayda etmiyor. Ben sorunu kendimle çözeceğime inanıyorum.

türk
01-14-2008, 12:56
Selam vücudunuzda biriken elektriği alabilecek biomanyetik tabanlık tavsiye ederim.www.herevelazim.com dan sağlık kısımında var.Bir deneyiniz lütfen. Dışarıda ayakkabınızın içine evde terliğinizin içine koyup dolaşın fazla elektriği alır.Ayrıca rahatsız olunca ayağınza giyin.