PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sınavlar ve uykusuzluk!:(

uinen
05-27-2006, 04:26
Sınavların uykusuzluk konusundaki etkilerini de sanırım ihmal etmemek gerek. Zira 3 hafta öncesinden başladı bende..:bang1:
Gerçi artık önümüzdeki pazartesi başlıyor ve haftabitiminde pazar günü iş bitimi tamamen bitiyor ama tüm konuları tekrar tekrar çalışmama rağmen hala gergin bir şekilde bekliyorum. Sabaha karşı sızabilirsem sızıyorum,yoksa birkaç saat uyku ancak.:smileys_a Bu gidişle pzt sabahı uykusuzluktan gidemeyeceğim diye çekiniyorum.
Bir de şu kitap bitmiyor. Atatürk'e saygım var tabii ama...:kızdım:
Yani ben mi abartıyorum herkes böyle mi yaşıyor bilmiyorum ama..:(

Kafka
05-27-2006, 13:17
Ben sınavlara girdiğim zamanlarda senin yaşadıklarının tam tersini yaşardım. Çocukluktan beri yattıktan sonra bir-birbuçuk saatten önce uykuya dalamazken, finallere çalışırken kupalar dolusu kahve içmeme rağmen gözlerim kapanır, biraz kabuslu da olsa neredeyse deliksiz uyurdum :smileys_a

salome
05-28-2006, 04:55
Hiç yerinde olmak istemezdim uinen :sus:
Hala bazen imtihanda olduğum kabusunu görüyorum hatta "siz falanca sınavı geçememişsiniz o yüzden mezuniyetiniz iptal edildi, gelip sınavı tekrarlamanız lazım" dedikleri oluyor :yikes:

uinen
05-30-2006, 01:49
İkisi gitti 5 i kaldı. Birinden 90 almışım ama yeterli olup olmadığı tartışılır..:kızdım: Sanırım bu da bir şeydir. Tabii haftasonu 8 tane daha var Ank.da...Eh tek iyi gelen şey moral vermek için sevgilimin gelmesi:) Hatta buradayken narkolepsi hakkındaki deneyimlerini bizzat kendisine yazdırdım(provigil hakkında başlığındakileri).

Aslında ben sınavlara kaygısız yaklaşırdım amma vizelerim olmadığı için bunlardan çok iyi not almak zorundayım ki geçebileyim :smileys_a :bang1: :kızdım: Haftsonu olanlara hiç çalışamadım zaten ama hepsi test. Yani..mezuniyet değil ama eğer kalırsam devam etmeyecekmişim,annem öyle söylüyor :deli: Daha çşb film teslim edilecek kurgu yok ortada:) Eh tüm grup bulmaya çalışıyoruz,bu da sinir stres sahibi yapıyor insanı ama 3.sınıfta tek başımıza çekip halledecekmişiz,düşünmek bile istemiyorum valla:)