PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gece gece canı sıkılanlardanım

demidem
06-06-2006, 01:19
selamlar herkese..

uyuyamiyorum, butun gece yarasa gibiyim, evin icinde bir oraya bir buraya dolasa dolasa sinir oldum..
zamaninda tedavi de gordum ama uyku ilaclari insanlari bitap ediyor takdir edersinizki.. onlarla da uyuyamayip sersem gibi dolasaniniz var mi aranizda?
ben onlardanim..

neyse araniza geldim..

hepinize iyi geceler.

Kafka
06-06-2006, 18:17
Aramıza hoşgeldiniz,

Sadece uyku ilacı mı kullandınız yoksa bir uyku laboratuvarına yattınız mı?

Çoğunluğumuz geceleri uyuyamayıp gündüzleri sersem gibi dolaşanlardan oluşuyor. Ama üyelerimizin çoğunluğu tedavi aşamasında olduğu için gece geç saatte online olmuyor ama siz yine de pes etmeyin çünkü anketimizin sonuçlarına göre çoğunluk bilgisayara takılıyor :Dexter:

demidem
06-06-2006, 20:43
tesekkur ederim hosbuldum.

sadece uyku ilaci kullandim.. ama faydasi olmadi haliyle..
tekrar gidecegim doktora..
pes etmem sanirim.. yani simdilik oyle dusunuyorum.

Yoda
06-11-2006, 01:49
Aramıza Hoşgeldin

Umarın doktorlar yardımcı olabilir

Tekrar geçmiş olsun

bayram32
06-30-2006, 05:39
selamlar herkese..

uyuyamiyorum, butun gece yarasa gibiyim, evin icinde bir oraya bir buraya dolasa dolasa sinir oldum..
zamaninda tedavi de gordum ama uyku ilaclari insanlari bitap ediyor takdir edersinizki.. onlarla da uyuyamayip sersem gibi dolasaniniz var mi aranizda?
ben onlardanim..

neyse araniza geldim..

hepinize iyi geceler. hem hosgeldın hem gecmiş olsun ya arkadasım bende doctor lara gittim ama hiç biride bişey yapamadı hepsi aynı hap veriyo ben 16 yasında sayılırım yaw hap atıyorum sonra beni uyutuyo öğlen 3 de falan kalkıyom bana unutkanlık yapıyo simdi uyumuyorum 2 gunde 5 saat uyku yetiyo bana falla canım sıkılıyo benımde sen 1 yarasa ben 2 yarasa evde bıktım yaw ezan okunuyo :bowdown: :bang1: