Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiziksel,Eterik ve Astral Beden Nedir ?
Tam karabasan konusuyla ilgili görüşleri okurken sevgili Uinen şöyle bir satır yazmış ;
Karabasanın,insanın uyanışı esnasında fiziksel,eterik ve astral bedeninin aynı zamanda biraraya gelmediklerini ve birinin dışardayken(tam olarak bedene girmemiş halde) diğerinin bedene dönmüş olduğunu biliyorum.
Bir başılık altında bunu konuşmazsak ben çatlarım valla.
Bekliyorum uinen ve diğer dostlar.
Siz ne dersiniz ?
bence karabasan denen şey bir çeşit sinir krizi..
Arkadaşlar , Karabasan denen olay yukarıda yazıldığı gibi ASTRAL SEYAHATE geçiş aşamasıdır.
Bu aşamda herkesin algıları farklı olabilsede genel olarak ; vücutta kasılmalar , büyük bir baskı , kulakta TINLAMA ÇINLAMA olmaktadır. Bu aşamadan sonra eğer hala uyanmazsanız yukarı doğru yükseldiğinizi görürsünüz.
Ben sürekli bu kısıma kadar gelip korktuğumdan dolayı uyanıyorum. Devamında ise anlatılanlar şöyle ;
Astral bedeniniz yükselir bazı kişiler tam ayrılma sırasında çatırtılar veya korkunç sesler duyduğunu söylüyor.
Tam ayrılma olduğunda ise astral bedeninizle işin eğlenceli kısmına başlarsınız. Herşey bi düşünce mesafesinde yada sizin hayal gücünüzle ilgilidir.
İstediğniiz herşey olabilir , artık o dünya sizindir. ( diyorlar :) )
Yıllardır KARABASAN problemi olarak gördüğüm şey uzun süredir araştırıyorum ve bunun Astral seyhatatin başlangıcını olduğunu öğrendim.
Astral dünyaya geçiş gerçekten çok ama çok zor. İnsan kendisini yükselirken görünce korku duygusuna hakim olamıyor ve uyanma istediği içine giriyor. Tabi buda ayrılış imkansız hale getiriyor.
Astral Seyahat anlatmak ile bitmez sanırım... Üstünden anlatmaya çalıştım.
ii güzelde bu durum bir tek sırt üstü yatarken oluyo onu kim açıklayacak, yan yatarsanız karabasandan kurtulursunuz tabi bide sabaha kadar yan yatmayı becerebilimek var :)
geceleri çok yemek yemeyin:) hele yatmadan önce hiç yemeyin. ozaman karabasan hiç gitmez
ERDEMEBY
03-28-2008, 11:57
geceleri çok yemek yemeyin:) hele yatmadan önce hiç yemeyin. ozaman karabasan hiç gitmez
Katılıyorum. Yaklaşık 2 yıl uğraştım bu karabasanla, ilaç da kullandım ama pek fayda etmedi. Daha sonra bi kitapda gece yatmadan once yenilen yemeğin miğdeyi fazla çalıştırması sonucu beyne giden kan oranının düşmesi ve bunun sonucu olarak benin sanrılar gormesi olduğunu okudum. Şimdi yatmadan 2 saat oncesine kadar bişey yemiyorum. Aşırı alkol almadığım zamanlarda çok nadir karşılaşıyorum.
Bu arada yıllardan sonra alıştım artık çok heyecanlı gelmeye başladı :) bungi jumping e tercih ederim yani :P
Astarl seyahatle de ilgili birşeyler yazayım.Yukarda yazdıklarım astral seyahate inanmadığım anlamına gelmiyo. Bi arkadaşımda gorup kitabı istemiştim bikaç yontem anlatıyodu ilk başlarda denedim olmadı daha sonra rüyada oldugumu anlayacağıma kendimi şartlandırdım genelde rüyada oldugumu anlayabiliyorum saçma şeyler gördüğüm zaman( tabi bazen gerçek hayatta saçmalıklarla karşılaştıgımda acaba rüyadamıyım dediğim de oluyor :s4: ) Çok fazla uğraşmadığım için sadece rüyada oldugumu anlamakla yetiniyorum saçma gelebilir ama bazen uçmaya falan çalışıyorum :D..Eger ayrıntılı bi şekilde astral seyaehatle uğraşan arkadaş varsa bilgi almak isterim
Arkadaşlar ben karabasan dediğiniz olayı hayatım boyunca 3 kere yaşadım ve her seferinde yüz üstü yatarken en sonuncusuda aynı şekil ve aç karnına oldu. işin ilginç kısmı iki tarafıda hissede bildiğim gibi üzerimde birinin olması ve onun konşmamı engellemek için ağzımı kapatması birden kafamı çevirdiğimde suadını gördüm ama halen ağzımı kapatıyordu bir anda uyku ile uyanık olma arasına geçtim yani rüyadan çıktım ama uyuyorum ve üzerimden yavaşçana kalkmaya başlarken sıcaklık yerine soğuk gelmeye başladı. bunula ilgili yorumunuz nedir. Bende çok dindar bir insan değilim ama bu beni çok etkiledi.
CeYHuN SöNMeZ
12-29-2008, 15:47
Arkadaşlar , Karabasan denen olay yukarıda yazıldığı gibi ASTRAL SEYAHATE geçiş aşamasıdır.
Bu aşamda herkesin algıları farklı olabilsede genel olarak ; vücutta kasılmalar , büyük bir baskı , kulakta TINLAMA ÇINLAMA olmaktadır. Bu aşamadan sonra eğer hala uyanmazsanız yukarı doğru yükseldiğinizi görürsünüz.
Ben sürekli bu kısıma kadar gelip korktuğumdan dolayı uyanıyorum. Devamında ise anlatılanlar şöyle ;
Astral bedeniniz yükselir bazı kişiler tam ayrılma sırasında çatırtılar veya korkunç sesler duyduğunu söylüyor.
Tam ayrılma olduğunda ise astral bedeninizle işin eğlenceli kısmına başlarsınız. Herşey bi düşünce mesafesinde yada sizin hayal gücünüzle ilgilidir.
İstediğniiz herşey olabilir , artık o dünya sizindir. ( diyorlar :) )
Yıllardır KARABASAN problemi olarak gördüğüm şey uzun süredir araştırıyorum ve bunun Astral seyhatatin başlangıcını olduğunu öğrendim.
Astral dünyaya geçiş gerçekten çok ama çok zor. İnsan kendisini yükselirken görünce korku duygusuna hakim olamıyor ve uyanma istediği içine giriyor. Tabi buda ayrılış imkansız hale getiriyor.
Astral Seyahat anlatmak ile bitmez sanırım... Üstünden anlatmaya çalıştım.
karabasan denen olayın astral seyahatin başlangıcı değil bitişi olması gerek.aslında astral seyahat yapmak ta şart değil.uyuduğumuz da astral bedenin bir miktar yükseldiği söyleniyor.uyku halinden uyanıklık haline geçerken astral bedenle fiziksel bedenin bir an için uyuşmaması birleşmemesi gibi açıklanıyor parapsikolojik olarak.
ayrıca astral seyahat denemelerinin uyku bozukluklarına yol açtığı söyleniyor.aslında yol açmıyordur da tetikliyor olabilir diye düşünüyorum.aramızda başka astral seyahat deneyimi yaşayan ya da denemelerde bulunupta uyku problemi olan arkadaşlar var mı?
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.