PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşe yarar bir alet!!!

uinen
06-20-2006, 09:24
Eğer özellikle karın ve göbek bölgesinden şikayetçiyseniz,
Tembelseniz(benim gibi):s4: ,
"Kim kalacak da o kadar hareket yapıp terleyecek aman offf" diyorsanız,
Diyetle istediğiniz bölgeler zayıflamıyorsa...

(ehe reklam gibi oldu)

O zaman bir de şunu deneyebilirsiniz:

Acura AC-633 Rechargeable Slimming Massage Belt

Bu alet,adından da anlaşılacağı üzere bele takılan bir çeşit kemer. En az 8 programı var. Ve zaman ayarı var 5dk-10dk-15dk,bir saate kadar gidiyor,belki daha da fazla... Aralıklı olarak titreşim bölgeleri var. Kemer geniş bir kemer bu arada :s4: :s4:

Ben iki üç gündür kullanıyorum. Sonuç,beni öldüren bir pantolonun düğmesini kapattım :s4: Yani bir anlama test edip onayladım gibi:)

Beşiktaşta kabalcının yanında ev eşyaları ve masaj koltukları artı elektronik satan bir yer var,orada 70 milyondu,tabii taksit de yapılıyor.

Aç karnına,sabahları kullanılması gerekiyormuş. Ama ben bunu pek de dinlemedim :s4: Tek sorun mideniz doluyken titreşim olayı biraz mide bulandırabiliyor. Sıvı almanız da aynı şekilde.
Fakat yemekten sonra yapmanın şu avantajı var,sıcağı sıcağına çalıştırmak ve rahatlatmak.
Ama elbette enerji yaktırımından ötürü hararet,metabolizma yüksekliği veya terleme yapabilir.

Gene de güzel bir alet olduğunu düşünüyorum.

Yoda
06-20-2006, 12:07
Ya şimdi tam ekmek yapma makinası almayı düşünürken olmadı bu alet ya

uinen
06-20-2006, 19:51
Ekmek yapma makinasını ben ilk defa arena'daki fırıncıları izledikten sonra almayı düşünmüştüm :s4: Ama sonra boşverdim. Bir sürü ürün var denetimimden geçmeyen,bir ekmeği ben yapsam ne farkeder desem de bir süre ekmek yiyememiştim.:)