PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : eskıden uyuya bılıyordum artık hiç uyuyamıyorum

alperjoo
06-29-2006, 07:29
eskıden yatagı gordum mu hemen uykum gelırdı hatta guneslenırken uyuka dalan bırıydım unıversıtede 2ci ogretım olunca eve 12 donmeye basladım ılk oncelerı gece 2 de uyuyup oglen 12 kalkıyordum ama artık tum gece oturuyorum en erken 5 uyuyorum oglen 2 gıbı kalkıyorum ancak cok buyuk bır yorgunlukla kalkıyorum dısarı bılle cıkmak ıstemıyorum bılgısayara karsıda bır bagımlılık basladı normalde sakın bırı ıken artık sınırlı ve aksı bırı oldum cok zayıfladım bunun yanı sıra asırı derece de sıgara kullanımına basladım geceler bogazım kuruyor su ıcemıyorum yerıne ortlama 2 lt kola , 2lt meyvasuyu ıcıyorum devamlı yemek yıyorum gecelerı ve muzık dınlıyorum ama gun gectıkce erımeye basldım aıle ıcınde huzurumuz kalmadı devamlı kavga eder halle dondum en kucuk seylere alınıyorum evımızde kopegımız var o bille uyuyor ama ben bır turlu uyamıyorum onu bille kıskanır halle dondum. Pısıkatrıye gıttım bır tane ılac verdı bır kac gun uyumama yardımcı oldu fakat sımdı 10 tane bılle ıcsem kesmıyor doktora basvurdugumda ozaman sende gunduzlerı uyu gecelerı otur dedı ancak bu durumda calısamıyorum sızce benım neyım var bana yardımcı olursanız sıze cok mınatar olurum saygılarımla

Kafka
06-29-2006, 23:38
Bilgisayar kesinlikle uyku kaçırıyor. Kola ve konsantre meyve suları da öyle.
Kafein tüketmek yerine papatya çayı, yeşil çay gibi tatsız içecekleri deneseniz.

Bir de sonradan başlayan bir uykusuzluk olduğu için bu aralar hayatınızda stres yaratan olayların uykusuzluğa neden olması mümkün. İkinci öğretimden hoşlanmıyor ya da canınız başka bir şeye sıkılıyor olabilir mi?

alperjoo
06-29-2006, 23:41
cok tesekkurler bakalım bu gece hıc ne kola ne meyva suyu ıctım sadece meyve yıyorum ıns bu gece uyuya bılıcem

LunarH2O
07-02-2006, 15:08
Bence profesyonel yardım almaya devam edin çünkü sorun sadece uykusuzluk gibi gözükmüyor bu durumda. Hayatımız bazı dönemlerde ne kadar zor haller alabiliyor, değil mi? Bazı sıkıntılardan dolayı uyuyamıyor olabilirsiniz ve uyuyamadıkça bunlara daha yeni sorunlar ve düzensiz bir hayat tarzı da ekleniyor olabilir. Yani bir kısır döngü gibi bir şey. Hem uykusuzluğu hem de diğer sorunlarınızı en kısa zamanda aşmanızı diliyorum. İnsan iradesi herşeyi yapabilir. Yeter ki kararlı olalım. Mışıl mışıl uykulu günlere en kısa zamanda dönmeniz dileğiyle.

Yoda
07-10-2006, 16:19
Bende LunarH2O'ya kesinlikle katılıyorum.Bencede Acilen profesyonel yadım almanız lazım.

Bana haliniz Makinist adlı filmdeki adamın haline çok benzer geldi.
Uykusuzluğunuz bir çok problemleri tetikler gözüküyor.

En yakın zamanda iyileşmeniz dileğiyle