PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahvaltı Yapar Mısınız?

şehrazad
08-15-2006, 00:24
Arkadaşlar farkındayım başlık "Gece Atıştırmaları" ama ben bu aralar kafayı kahvaltı konusuna taktım. Düzgün beslenmenin en önemli şartıymış, sinir sistemini de düzelttiği için gece daha iyi uyku uyumamızı sağlıyormuş vs...
Benim bu konuda hiç ortam yok aylarca bir simit ya da tostla geçiştirebiliyorum ama bir bakıyorsunuz alakasız bir hafta içi günü canım çaydan sucuklu yumurtaya kadar mükellef bir kahvaltı sofrası çekiyor :deli:

Sizlerin kahvaltıyla aranız nasıl?

uinen
08-15-2006, 07:01
Ben çoğu zaman bu öğünü uyku arasında hallettiğim için sorun çekmiyorum:) Ama çok erken kalkmışsam,keyfim yerindeyse ve zamanım da varsa sofraya özenme taraftarıyım. Omletten domatese peynirden sosis tavaya kadar falan. Ama her gün olamıyor elbette,çoğu zaman okulda kahve ve tatlı bir şeylerle geçiştiriyorum..

salome
08-16-2006, 19:00
Ben kahvaltıya bayılırım :thumbsup:
Zaten yapmazsam mide ağrısından duramıyorum.

LunarH2O
08-25-2006, 16:05
Yapmadan evden çıkmam valla. Biraz daha erken kalkıp mutlaka kahvaltı yaparım.

Çiğdem
08-25-2006, 16:32
Her sabah bir tane tostla kahvaltı ederim. Artık onada kahvaltı denirse...

oktayoki
10-18-2006, 01:10
helal olsun , ben hiç uğraşmıyorum direk yapmıyorum çnki uykuya bayılırım yane o derece severimki kahvaltı yapacağıma uyumayı tercih ederim direk öğle yemeğinden başlıyorum genelde bende çok istiyorum erkenden kalkayım yapayım süper bi kahvaltı çayımı içeyim öle çıkarım ama nafile yani olacak bişey gibi gözükmüyo benim açımdan:sleeping:

pitipiti
10-18-2006, 03:11
Kahvaltı etmeyi sevmiyorum.Bana kendimi daha kötü hissettiriyor sabahları... midemi ağrıtıyor...

biraz zaman geçmesi lazım , mesela en az 1 saat...:S

MayıS
10-18-2006, 05:40
kahvaltısız bi sabah düşünemiyorum..ama annem saolsun..herşeyi hazırlamış oluo bnm kalkış saatime :thumbsup: