PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet Odamız Açıldı

Kafka
10-30-2006, 13:47
Sohbet odamız açıldı. Bazı notlar:

- Sohbet odasına giriş tüm site üyelerine açıktır.

- Sohbet odasına girişte (sorulursa) site üye isminiz ve üye şifrenizi
kullanınız.
Sohbet odasındaki "isminiz" de site üye isminiz olacaktır.

-Oda içindeki üyeler özel mesaj yoluyla da birbirleri ile haberleşebilirler; haberleşmek istemedikleri üyeyi red edebilirler. (Haberleşmek istediğiniz üyenin isminin üzerine gelip farenizin sol taraftaki tuşunu tıklayınız.) Ayrıca her üyemiz odanın renklerini vs. kendine göre ayarlayabilir.

- Sohbet servisi içinde her üyemiz yeni bir sohbet odası açabilir. Dilerseniz bu odayı bir şifre ile koruyarak özel sohbetleriniz için de kullanabilirsiniz. (Sohbet servisindeki yazışmalar veritabanında saklanmaktadır, bu nedenle servisi "çok özel" sohbetleriniz için kullanmayınız.)

- Üyeler tarafından açılan özel odalar tamamen boşaldıktan 30 dakika sonra otomatik olarak silinecektir.

- Odada sohbet eden üyelerimiz (varsa) forum ana sayfasındaki "Şu anda sitede bulunan ziyaretçi:" bölümünde de görüntülebilir.

- Sohbet odasını kullanabilmek için internet tarayıcınızın "Macromedia Flash" eklentisine sahip olması gerekmektedir. Ücretsiz bir eklenti olan flash çoğu bilgisayarda zaten mevcuttur ancak eğer sizin tarayınızda mevcut değilse macromedia'nın sitesinden indirebilirsiniz.

İyi sohbetler!

Yoda
10-30-2006, 14:54
Hepimize hayırlı olsun

Linki hemen Hızlı erişim panelin'de ( Yardım,arama,üye listesi,takvim vs)

Daha kolay ulaşım için aşağıdaki linki Tıklayın

Sohbet Odası (http://www.uykusuz.biz/flashchat.php)

Yengeç
11-04-2006, 03:40
Hehe güzel olmuş ellerinize sağlık, tam zaman geçirmelik :)

pitipiti
11-05-2006, 01:42
sohbet odamız hayırlı uğurlu olsun...

fakat söylemek istediğim şu ki; ne zaman sohbet odasına girsem kimseleri göremiyorum...

insomnia
11-05-2006, 19:41
sohbet odamız hayırlı uğurlu olsun...

fakat söylemek istediğim şu ki; ne zaman sohbet odasına girsem kimseleri göremiyorum...
Selam pitipiti,
Ben senin yerinde olsam dün geceki muhabbetten sonra yukarıdaki mesaja bir ekleme yapardım.
Mesela "Sohbet odası açıldıktan 1 hafta sonra ilk siftahımızı yaptık" gibi:)

şehrazad
11-06-2006, 00:47
Aşkolsun, bensiz muhabbet ha...

Bir gün ve saat kararlaştırsak da sohbet odasında buluşsak, ne dersiniz?

pitipiti
11-06-2006, 01:28
Selam pitipiti,
Ben senin yerinde olsam dün geceki muhabbetten sonra yukarıdaki mesaja bir ekleme yapardım.
Mesela "Sohbet odası açıldıktan 1 hafta sonra ilk siftahımızı yaptık" gibi:)

haklısın insomnia...

dün gece karşılaşmamız çok hoş oldu...

umarım sayımızı artırırız yakın zamanda :)