Orijinalini görmek için tıklayınız : Testere Serisi
Henüz üç film çekildi. Bildiğim kadarıyla yapımcılar tarafından serinin altı hatta yediye kadar uzatılması gündemde.
Üçüncü filmi de izleyenler ne söyleyebilir seri hakkında. Muhteşem bir seri mi? Yoksa gözlerini para hırsı bürümüş çılgınların midemizi bulundırarak bu işi yapma istekleri mi? Ve devam etmesi doğru mu? Yoksa üçleme olarak kalmalı mı?
Testere 4 için start verilmiş bile :banghead3
Ben ilk filmi orjinal bulmuştum ama ikincisi çok kanlıydı. Üçüncüyü seyretmeyecek gibiyim. En azından sinemaya gitmeyeceğim. DVD'si çıkınca düşünürüz.
Devam filmlerinden çok hoşlanmıyorum. Birkaç istisna dışında sadece ilk filmin adıyla para kazanmaya çalışıyorlar, doğru dürüst senaryo bile yazılmıyor.
Evet devam filmleri pek sevilmiyor ki ben de kısmen böyle düşünüyorum devam filmleri genelde ilkinin gişe başarısı için devam ediyor zaten bunu da kimse gizlemiyor. Ama ben bu filmin mantığını beğendim henüz üçü izlemedim ama gittikçe filmin daha kanlı olduğu açık. Umarım sırf para kazanmak için saçma sapan senaryolar ortaya koymazlar. Ben ikinci filmi oldukça beğendim önce ikincisini izlemiştim belki ondandır. Ama dediğim gibi senaryo ortalama düzeyde olosa bile ben filmin mantığını seviyorum.
Üçünsünü izledikten sonra daha sağlıklı bir yorum yapabilirim :)
İlk filmi bayağı beğenmiştim. Senaryosu tutarlı, sürprizli, bence kaliteli bir korku filmiydi. İkincisi daha çok para harcanmış, daha kanlı, tabii ilk filmin yarattığı beğeniden faydalanan bir film olmasına rağmen yine de seyredilebilirdi.
Testere 3'e beyazperde.com'da 1897 kişi oy vermiş ortalama not 8,8 :yikes:
Yine de aşağıdaki iki eleştiri pek parlak değil, ikincisinin başlığı şöyle "yeterince midemiz bulandırılmadı mı" :sus:
http://www.beyazperde.com/sinekritik/1284
http://www.beyazperde.com/sinekritik/1280
İlk filmin senaryosu orijinal değil mi? Ben bilmiyorum bu şekilde cinayet işleyen bir seri katil olmuş mu ya da buna benzer bir film çekilmiş mi daha önce?
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.