PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Demet Tiyatro

insomnia
12-08-2006, 13:01
Özlemişiz Mükremin Abi'yi, Tirbişon'u, Lütfiye'yi ...

Bence çok iyi oldu tekrar başlamaları.

Siz seyrediyor musunuz?

recel_06
12-08-2006, 14:23
İki haftadır istiyorum izlemeyi ama bi türlü olmadı.Ama avrupa yakasını hiç kaçırmıyorum.
Gaffur ve Burhan sayesinde dizi tam süper oluyor.Anladın sen onu :)

pitipiti
12-09-2006, 05:25
Ben seyrettim.Ama hiç özlememişim.Bana eskiden aldığım zevkin yarısını bile veremediler...

Kafka
12-13-2006, 19:18
Bana da sanki beş sene önce bıraktığımız yerde kalmışlar kendilerini hiç yenileyememişler gibi geldi.
Bütün oyuncular eskisi kadar iyi olduğuna göre iş senaristlere kalıyor.

LunarH2O
12-14-2006, 08:07
Ne bileyim, ben zaten diziyi olduğu haliyle seviyordum. O yüzden bana tam da eskiden olduğu kadar tad verdi. Çok büyük bir değişiklik aramadım yani. Seyrettiğim TV programlarının Avrupa Yakası ile birlikte 2'ye çıkmış olmasından dolayı da ayrıca mutluyum. ;)

özlem
12-20-2006, 22:33
Ne bileyim, ben zaten diziyi olduğu haliyle seviyordum. O yüzden bana tam da eskiden olduğu kadar tad verdi. Çok büyük bir değişiklik aramadım yani. Seyrettiğim TV programlarının Avrupa Yakası ile birlikte 2'ye çıkmış olmasından dolayı da ayrıca mutluyum. ;)
Selam,
Dün geceki "Bindirbir Gece"yi de beğendinizmi?

LunarH2O
12-21-2006, 08:23
Valla şahsen ben o diziyi hiç seyretmedim. Ama herkesin ve tüm basının dilinde. Dolayısıyla benim Binbir Gece maceram Bir Demet Tiyatro versiyonuyla sınırlı kaldı zaten. Gerçek dizi nasıl bilmiyorum ama canlandırma hoştu doğrusu. Hem diğer dizinin konusunu da tam olarak çözmüş oldum he he. Hala hoşuma gidiyor Mükremin Çıtır ve diğerler. Ama bıkar mıyız bir süre sonra bilinmez tabii.

özlem
02-08-2007, 17:28
İşin doğrusu ben tutmuş dizilerin parodilerini yapmalarını beğenmemiştim.

Ama biraz ara verdikten sonra bu haftaki bölümü seyrettim, eski bölümlerin tadında ve süperdi :thumbsup:

şehrazad
03-12-2007, 23:55
İşin doğrusu ben tutmuş dizilerin parodilerini yapmalarını beğenmemiştim.

Ama biraz ara verdikten sonra bu haftaki bölümü seyrettim, eski bölümlerin tadında ve süperdi :thumbsup:

Yok be özlem, ne yapsalar eskisi gibi olmuyor bence.

Ata Demirer konuk oyuncu muydu bu hafta?