LotuSSutoL
12-09-2006, 23:10
Yaklaşık 6-7 ay evvel sol ayağımın tabanında minicik bir uyuşma vardı. Bu uyuşma zamanla doğru orantılı olarak arttı ve sol ayağımın tabanını tamamen kapladı (bu esnada kafayı yemek üzereydim zira hiçbirşeyden haberim yoktu) bu uyuşukluk hissi daha sonra sağ ayak tabanıma da dağıldı ve ayaklarımın tabanında bir sıcaklık hissi, uyuşukluk oluştu. Elimle ayaklarımın tabanının sıcağına baktığımda ayaklarım normal sıcaklığında ama ellerimi çektiğimde sanki yanıyor o derece yani. Ayaklarımı o gün bu gündür parkinson hastası gibi sallıyorum. Birkaç doktora gittim o dönemde, netten de araştırdım lakin tüm belirtiler huzursuz bacak sendromunu gösteriyordu doktorlar yetersiz kaldı. Biraz daha zaman geçti bu uyuşukluk ellerime de vurdu bu HUZURSUZ BACAK SENDROMU aslında ellere avuç içine ve parmaklara da vuruyor ben böyle bir tesbit yaptım. Ayrıca sabah uyandığımda yüzümde inanılmaz şişlikler oluyor ve geçmesi zaman alıyor. Ne kadar uyursam uyuyayım sürekli bir yorgunluk bir halsizlik. Mynette yayınlanan bir yazı ilgimi çekti ve yazıyı yazan doçente mail attım. Eğer tedavi olursam ve başarılı bir sonuç ortaya çıkarsa buradan herkesle paylaşacağım.
Ayrıca yeni bir topic oldu evet zira klasik huzursuz bacak sendromundan farklı olarak ellerim avuç içlerimde uyuşuyor ve yanma hissi ile beni rahatsız ediyor. Anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve herkese geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
Ayrıca yeni bir topic oldu evet zira klasik huzursuz bacak sendromundan farklı olarak ellerim avuç içlerimde uyuşuyor ve yanma hissi ile beni rahatsız ediyor. Anlayışla karşılayacağınızı umuyor ve herkese geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...