PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Desperate housewife

Anakin Skywalker
03-17-2005, 05:32
O ne dizi yaaa,
ev hayatı ve evli kadınlar bööle oluyorsa ben evlenmeyim yaa

:cheeky-sm

salome
03-22-2005, 01:01
Dizi komik ve eğlenceli bence. Hatta şu anda televizyonda seyrettiğim iki diziden biri. Biri de Avrupa Yakası. Hadi 2,5 diyelim. Yağmur zamanının bir kısmını da seyrediyorum, Tamer Karadağlı'ya çok gıcık olmama rağmen.

Ama sen evlenme ayrı :Protest_e

insomnia
03-22-2005, 18:36
Ve bence de dandik bir dizi :coolgleam

Anakin Skywalker
03-24-2005, 19:15
Dizinin adı Desperate Housewifes bir kere

Ukalalık yapmasan olmaz di mi?

Diziyi hep kadınlar beğeniyor nedense :Jumpy:

şehrazad
03-25-2005, 23:22
Desperate Housewifes bence de şu andaki en eğlenceli dizi. Üstelik sırf aşk meşk yok ki. Gizemli ve yanı da var. İntihar eden arkadaşlarının ölümündeki sırrı araştırıyorlar. Bir çok yan konu var. Tekdüze değil.

Yoda
03-26-2005, 01:31
Hey Anakin,

kimin kadın kimin erkek olduğunu sanal alemde nasıl anlayabiliyorsun

Bi anlatsana

:evilsmile

LunarH2O
03-26-2005, 20:07
Valla ben de merak ettim. Yoksa avatarlarımzdan hiç anlaşılmıyor yani Allah için. :Jumpy: Bu arada Kafka, Insomnia, Tanis gibi arkadaşları kutlarım; hakikaten iyi bir gizlenme harekatı içindeler. (Tabii bazı sohbet başlıkları altında açık verebiliyorlar ama neyse) Şehrazad arkadaşımız da isimden kaybediyor. Neyse ki bizim forumumuzda bunların bir önemi yok; uyumak ya da uyumamak işte bütün mesele bu.

Kafka
03-26-2005, 22:06
Şehrazad arkadaşımız da isimden kaybediyor. Neyse ki bizim forumumuzda bunların bir önemi yok; uyumak ya da uyumamak işte bütün mesele bu.

Sanal alemde kadınların erkek, erkeklerin kadın ismi alabildiklerini, avatarlarıyla da herkesi yanıltabildiklerini biliyoruz, ama bence de bu forumda bunların pek bir önemi yok.

Tanis
03-27-2005, 17:25
Sanal alemde kadınların erkek, erkeklerin kadın ismi alabildiklerini, avatarlarıyla da herkesi yanıltabildiklerini biliyoruz

Hehehe kesinlikle

:evilsmile