PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rahat yatak=iyi uyku mu?

ZeYNeP
02-07-2007, 05:17
ben zeynep 15 yasındayım uyku problemimden nefret ediyorum! :kızdım: heralde hepiniz bu yuzdden burdasınız :) ailem bunun düzelmesi için herseyi yaptı nerdeyse; iyi yatagım ama neden hala uyuyamıyorum bilmiyorum:( iyi derken :) yorgan kustuyu yastıgım içinde ozel tohum olan yastıklardan daha ne alıyım rahat uyumak için? aslında rahat uyuyorum tabi uyursam rahat tabiki bi yatınca 12 saat uyuyorum mumkunse (orn: okul olunca 12de yattıysam 7de kalkmam gerek 12 saat uyumayınca kotu oluyorum) kustuyu yorganı alınca bi iki gun sırf yorgan için uyumak istemiştim ama simdi oyle diil. uyuyamıyorm yinee! off sıkıyorumdur sizide sadece ne yapıcaamı bilmiyorum cok sıkılıyorum gecenin 4ü olması buyuk bi etki tabi :( off ozur dilerim sadece paylasmak istedim ama ne yazdığımı bile bilmiyorum bu saatte :( :(

insomnia
02-07-2007, 19:11
Yorganın kuştüyü mü kaz tüyü mü?

Kaz tüyü yorganlar haşır haşır bir ses yapıyor ve uykusu hafif olanları uyandırıyor diyorlar da :sh:

ZeYNeP
02-08-2007, 04:18
bilmemki benimki seste yapmıyo

LunarH2O
02-12-2007, 18:16
Valla benimki yapıyor ve eşim sinir oluyor. Ama zannedersem o sesi yapan kaz tüyü değil de yorganın dikildiği kumaş. Çünkü bazı kaz tüyü yorganlarda bu ses yok. Kaz tüylerinin dışarı çıkmaması için farklı bir kumaşla kaplıyorlar galiba, o da ses yapıyor. Bir süre sonra alışıyorsun ama olmasa iyi tabii. Eğer almak niyetiniz varsa dikkat ederek alın. Ben hiç farketmemiştim alırken.