Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabaaa
slm ben zeynep 15 yasındayım bende uyuyamıyorumm :( uyuyuncada tam uyuyorumm 12 15 saat fln :( kısacası bnm durumum su; gece yada sabah herneyse 3e 5e kadar uyuyamıyorum uyuyuncada aksam ustu 5e 6ya kadar uyanamıyorum keske ailem gibi olsamm ne zaman yatsalar en gec 11de uyanırlar ve hayatımda onların 1den gec yattıklarını gormedim (annemin eczanesinin nobetci oldugu zamanlar hariç) :) keske bende ole olsaaaam :(.........
Hoşgeldin Zeynep,
Neyse ki şimdi Şubat tatili. Ama okul zamanı o kadar geç saatlere kadar uykusuz kalman okuldaki başarını etkilemiyor mu?
Ailende uykusuzluk olmadığına göre (gerçi belki anneanne-babaanne vs. de vardır) senin ki sonradan öğrenilmiş uykusuzluk herhalde.
Geceleri yaşamayı sevenlerin bünyesi sabah 4-5 gibi uyumaya alışınca tekrar normal düzene döndürmek çok zor. Yavaş yavaş uyuma saatini ileri iterek 24 saatlik bir döngü sonucunda normal saate dönmek gerekiyormuş.
Hazır tatildeyken bir dene istersen :thumbsup:
bende deniycektim zaten dun sabah 5e kadar uyuyamadım sabah 8de uyandırıcaklardı beni annemler ama duymamısım sanırım onları ve bu saate kadar uyudum :( :( saat 17:30 forumda gozukkuomu bilmem. bu aksam bi ilaç alıcam uyku ilacı değil alerji ilacı ama yan etkisi asırı uyku getirme:D 12 gibi bu ilacı alıcam sabahta 8de uyanmaya calısıcam hadi bakalım
offf ilaç yok mussssss :(
slm işte yine bir 3.42 we ben uyuyamıomm
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.