Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden hep sinema
Arkadaşlar.
neden hep sinemadan bahsediyoruz burada. Aranızda hiç tiyatroya giden olmuyor mu acaba? Ben sinemadan çok tiyatroyu tercih eden bir insanım. Tiyatroya gitmek bana herzaman çok heyecan verir. Sizin tiyatro hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
insomnia
02-11-2007, 19:09
Ya ben de severim tiyatroyu ama son bir-iki senedir pek gidemedim. Önceden bilet almak, programlı olmak falan lazım ya bir türlü olamıyor o yüzden.
Çiğdem, sen en son hangi oyunları gördün, yazmamışsın.
Ya ben de severim tiyatroyu ama son bir-iki senedir pek gidemedim. Önceden bilet almak, programlı olmak falan lazım ya bir türlü olamıyor o yüzden.
Çiğdem, sen en son hangi oyunları gördün, yazmamışsın.
Evet haklısın. Tiyatroya gitmek için en az 2 hafta öncesinden program yapıp bilet almak gerekiyor. Son gittiğim oyunlar Keşanlı Ali Destanı, Yaprak Dökümü ve Kozalar. Bunların arasında bir tek Kozaları beğenmedim. Diğer ikisi muhteşemdi. İBB geçen aylarda herkes tiyatroya gitsin diye bilet fiyatlarını 1 YTL'ye indirdiler. Tabi bu iyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır. Ben herkese sinemadan çok tiyaroya gitmesini tavsiye ediyorum.
Keşanlı Ali Destanı'nı görmüştüm. Ama çook uzun zaman önce. O zamandan bu zamana oynayanlar, dekor vs. değişmiştir herhalde.
Bizim küçük cadıdan önce ben de giderdim tiyatroya.
Yine gidiyorum aslında ama son gördüğüm oyunlar Küçük Pandalar ve Bremen Mızıkacıları :help:
LunarH2O
02-12-2007, 17:58
Arkadaşlar, ben de iki hafta kadar önce Gazanfer Özcan'ın Öp Babanın Elini adlı oyununa gittim. Harikaydı. Biz eşimle her seneki oyunlarına gitmeye çalışırız. Gazanfer Özcan bir iki sene önce sanki sahnede daha zor oynuyor gibiydi. Şimdi çok daha dinçleşmiş ve iyi gözüküyor. Avrupa Yakası kendisine yaramış galiba. Umarım daha uzun yıllar sağlıkla bizleri güldürmeye devam eder. Yalnız eşi Gönül Ülkü artık sahnede değildi. Kendisinin yerini kızı devralmış. Tüm kadro ve hikaye harikaydı. Vaktiniz olursa mutlaka tavsiye ederim. Tiyatroları Mecidiyeköy'de, gayet merkezi bir yerde. Özel otopark da var, ilgilenen olursa. Hem çok eğlenceli vakit geçirmek, hem de büyük bir ustayı bir kez daha TV ekranı dışında sahnede görmek için bir fırsat gerçekten.
LunarH2O,
Sen Avrupa Yakası'nı da Gazanfer Özcan'dan dolayı mı çok beğeniyorsun?
Ben onun ve Hümeyranın gözüktüğü sahnelere doyamıyorum da.
Ama tiyatroda bir tek komedi seviyorum. Dramlar vs korkunç yapay geliyor.
LunarH2O
02-17-2007, 08:22
Yok zannetmiyorum, ben genelde diziyi beğeniyorum. Gerçi eski bölümleri daha güzeldi ya neyse. Ama haklısın, ikisi gerçekten harikalar. Yetenek, ustalık ve deneyimin karışımı bu olsa gerek. Neyse konu başlığımızdan saptık galiba. Madem hem Gazanfer Özcan'ı hem de komediyi seviyorsun tiyatrodaki oyunlarını kaçırma derim. Beğeneceğine eminim. :thumbsup:
Arkadaşlar sinema ve tiyatro konusunda başka tavsiyeleriniz var mı???
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.