ps3z
03-16-2007, 10:41
merhaba arkadaslar ben 23 yasindayim,benim 5 seneden beri cektigim bir dert uykusuzluk.uykuyla alakali olarak uykusuzlugun vermis oldugu bitkinlik ve monotonlasma maddi ve manevi olarak genc yasta hayatimi cok ama cok olumsuzlastirdi.guzelbir isim var imkanlarim var,ama degerlindirememek beni cok uzuyor,bence kendi dusuncem pskiyatri doktorlari bu uyku konusu hakkinda bana pek yardimi olmadi,cunku sohbet ettigimizde psikolojik bir problem olmadigini ama neden uyuyamadigimi yanitlayamiyorlar.birde verdikleri ilaclar yan etki yapabiliyor.nasilmi?? remeron diye bi ilac bende istem disi ayagimi hareket ettirme istegi yaratti,hemen ilaci kullanmayi kestim.sonra xanax kullandim,xanax ise yaradi ilk haftada ama bunye ilaca alistiktan sonra oda fayda etmiyor,cok ickide ictim ama oda rahatlatiyor ama uyku bambaska birsey,beden dinlenir ama beyin dinlemeside onemli birseydir.duzenli uyuyan bir kisi hem beden hemde zihinsel ve de ruhsal sagligida iyi olur.ben de 18 yasindan once bu denli bir uyku sikintisi yoktu,ne zaman grafikerlikle ugrastigim ve bilgisayar firmasi sahibi oldum zaman boyle bir sorunum basladi.cunku normal her kisi gibi yasitlarim gibi degildim,ben 15 yasindan beri hem okudum hem calistim. arkadaslarim gibi normal hayat surmedigimden,islerim yogunlugundan ve stresten dolayi boyle bir sikintim ortaya cikti.suan bilgisayar firmamda yok sadece birkac birikimim var,neden diye sorarssaniz sagligim bozuldu uyuyamaz oldum,duzgun dusunemez oldum.bu sorunuda kendim halledebilecegimi dusunuyorum,benim icin bir dusunceniz varsa yazmaktan cekinmeyin.eger benimde bir yardimim olursa sevinirim.:thumbsup: