PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : aşırı uyku için tavsiyem varr :))

uykucu82
04-10-2007, 16:29
merhaba bildiğiniz gibi bende aşrırı uykudan şikayetçiydim. yani hipersomnia hastasıydım. ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine vitamin kullanmaya başladım. bu vitaminin adı pharmaton. eczanelerde kolayca bulabileceğiniz bir vitamin. yorgunluğa ve aşırı uykuya çok ii geliyor. gün içindeki uyuma hissi de son derece azalıyor.:s4: ben 5 gündür kullanıyorum. çok faydasını gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim. :res:

bekirserifoglu
05-27-2007, 16:07
peki yan etkileri falan varmı acaba?

uykucu82
05-30-2007, 13:51
bu ilacı kesinlikle aç karna içmemek gerekiyor. yoksa mide bulantısı ve kusma yapıyor. başka bi yan etkisi yok. yemekten hemen sonra içmeniz gerekiyor sadece ve günde bir taneden fazla içmemek gerekiyormuş. bunları biliyorum. :thumbsup:

seda_levis
08-16-2007, 16:19
Merhaba
bende son bir haftadır aşırı uyku isteği durumundayım.
bütün gün uykum geliyo ve gözlerim kayıyor :)
araştırma yaparken bu siteyi buldum.
nedir bu bilmiyorum . doktora gitsen ne diycem
daha öncesi ne doktoruna gidicem ?

uyku_lab._teknisyeni
11-06-2007, 23:02
Merhaba
bende son bir haftadır aşırı uyku isteği durumundayım.
bütün gün uykum geliyo ve gözlerim kayıyor :)
araştırma yaparken bu siteyi buldum.
nedir bu bilmiyorum . doktora gitsen ne diycem
daha öncesi ne doktoruna gidicem ?

Patolojik değil kanımca :s4::s4: Devamı yoksa tabiki :res::res:

mahmutcan
01-04-2008, 19:44
merhaba bnim 5 yildir uykum bozuk.cokcesit ilac kullandim.psikiyatristlere gittim.norologlara gorundum.uykumun kalitesi bozuk.uyku beni dinlendirmiyor ve kendimi gun icinde hep yorgun hissediyorum konsantre olamiyorum unutkan olmaya basladim. bu sorundan kurtulmak icin ne yapmaliyim sizce

SoMNuS
01-07-2008, 22:38
Hipersomni sadece bir şikayettir, bir hastalık değildir. Hipersomniyi yaratan uyku-apne sendromu, narkolepsi, uyku fazının kayması, yetersiz uyuma, uykuda periyodik bacak hareketleri ve psikiyatrik hastalıkların seyri sırasında ortaya çıkan aşırı uykululuk hali gibi çok değişik sebepleri vardır. Bu sebeplerden dolayı ortaya çıkan aşırı uyku halinde şikayetler 1-2 günlük, haftalık değil sürekli mevcuttur.

hipersomnia
10-31-2010, 00:36
Bende bu hipersomnia olayi 20 yildir var.Sabahlari uykudan kopamiyorum(asiri zorlanma mevcut)Sabahlari da cok yorgun ve kotu ruh haliyle kalkiyorum.Uyku surem minimum 10 saat.Antidepresan tedavilerinden sonuc alamadim.Napicam bilmiyorum...