Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Şaşiracaksiniz!rüyalarinizi Yazin, Yorumunu Değil,gerçek Anlamini Yazayim...
isimsizm
04-16-2007, 10:37
Arkadaşlar,lütfen rüyanızı yazın,birtakım kitaplarda yazılı herkes için geçerli basmakalıp yorumunu değil,GERÇEK ANLAMINI yazayım.Hoşçakalın...
Ben rüyamda hamile olduğumu gördüm dün gece :yikes:
isimsizm
04-16-2007, 15:19
Senin de anladığın gibi,rüyalar gerçekten önemlidir ve insanın içinde bulunduğu ya da yaşayacağı olayların akibeti,bazen de ne yapmaları gerektiği konusunda haber ve bilgi verir.Bu,yaşadıklarınızdan daha gerçek bir gerçektir.Senin hamile olduğunu görmenin anlamı da,eğer inanır ve kaale alırsan şöyle:Ya biri senden bir konuda yardım isteyecek ya da istemiş. Eğer mümkünse,bu günlerde,hiç kimseye,hiç bir şekilde yardım etme.Bu yardım,akıl istemek de olabilir.Para da olabilir.Veya başka bir şey.Ama,senden bunu isteyen kişi,senin söylediklerini uygularsa,senin paranı kullanırsa,sen çok iyiniyetle bu yardımı yapmana rağmen,o kişinin hayrına olmayacak.Bazı hayatlar,en iyi çözümü kaldırmaz.Bir insan,sıfır ise,onu birden yüze çıkaramazsın.Ona orta dereceli bir şey lazım.Sonuç olarak,senin yardım etmeye çalıştığın kişiye sunduğun o en iyi çözüm,onun hayatına uygun değil.Bunu sen göremezsin.Ama senden yardım isteyen kişi de,o sıkıntı içinde göremiyor.Özetle,bu rüya sana,bugünlerde,hiç kimseye derman olmamaya çalışmanı ve eğer birilerine yardım edersen,bundan kendini suçlu hissedeceğini anlatıyor.
Selam,
ben de çok sevdiğim iki insanla birlikte vapurla gezmeye gidiyorum. Dönüşte birimiz vapura yetişiyor, biz iki kişi kalıyoruz. Vapura binen oyalandığımız için kızıyor, üzülüyor. Merak etme bir sonraki vapurla geliriz diyorum.
isimsizm
04-19-2007, 14:47
Selam,
ben de çok sevdiğim iki insanla birlikte vapurla gezmeye gidiyorum. Dönüşte birimiz vapura yetişiyor, biz iki kişi kalıyoruz. Vapura binen oyalandığımız için kızıyor, üzülüyor. Merak etme bir sonraki vapurla geliriz diyorum.
Özlem Hanım,lütfen s.18.00 de kontrol eder misiniz?Hoşçakalın.
isimsizm
04-19-2007, 20:16
Özlem Hanım,lütfen s.18.00 de kontrol eder misiniz?Hoşçakalın.
Çok istediğiniz ya da olmasını beklediğiniz bir şey var.Olacak ve bundan en çok siz mutlu olacak ve fayda göreceksiniz.Aslında,4-5 kişinin fayda görüp sevinmesi beklenilen bir şey bu.Ama en çok siz faydalanıp sevinecek,bir kaç kişiyi teselli edeceksiniz.
Yorum için çok teşekkürler,
Bu sizin işiniz mi yoksa hobiniz mi?
isimsizm
04-20-2007, 01:11
Yorum için çok teşekkürler,
Bu sizin işiniz mi yoksa hobiniz mi?
Ben teşekkür ederim.Bu,ne işim ne de hobim.Ev hanımıyım. Amacım,isteyen insanlara yardımcı olmak.Bana-tabi isterseniz- her konuda yazabilirsiniz.Hoşçakalın.
Sayın isimsizm,
ben de yorumunuza teşekkür ediyorum. Henüz benden herhangi bir yardım isteyen olmadı. Ama rüyayı dün gece farklı bir şekilde tekrar gördüm.
Eşimin çok yaşlı olan anneanne-dedesini ziyarete gidiyoruz. Hamileyim ama 2,5 aylık,henüz belli olmuyor. Çok yaşlı oldukları için bebek düşerse falan üzülmesinler diye düşünüp onlara daha sonra söylemeyi konuşurken taksi şoförü sürekli lafa karışıyor. Eşim sinirlenip bağırıyor. Adam da bizi arabadan indiriyor. Ama öyle bir yer ki başka vasıta bulmamızın imkanı yok. Tam nasıl yürüyeceğiz diye kaygılanırken bir bakıyorum zaten neredeyse gelmişiz ve yolun sonu deniz ve mendirek. Onların da evi tam yolun sonunda denizin kıyısında. Tam oraya doğru yürüyecekken bir bakıyoruz kenardaki çimenlikte eşimin şu anda Kanada'da yaşamakta olan çok yakın bir arkadaşı ve Kanadalı karısı voleybol oynuyorlar. Önce biraz onların yanına uğruyoruz.
Kusura bakmayın uzun oldu ama çok gerçek gibiydi. Halen rüyanın etkisi altındayım.
Bir de birşey sormak istiyorum, birçok tabir kitabı-sitesi hamilelik rüyası için ya mutsuz evlilik ya da dünya malınız fazlalaşacak diyor. Sizin farklı yorumlamanızın sebebi nedir?
isimsizm
04-20-2007, 10:40
Sayın isimsizm,
ben de yorumunuza teşekkür ediyorum. Henüz benden herhangi bir yardım isteyen olmadı. Ama rüyayı dün gece farklı bir şekilde tekrar gördüm.
Eşimin çok yaşlı olan anneanne-dedesini ziyarete gidiyoruz. Hamileyim ama 2,5 aylık,henüz belli olmuyor. Çok yaşlı oldukları için bebek düşerse falan üzülmesinler diye düşünüp onlara daha sonra söylemeyi konuşurken taksi şoförü sürekli lafa karışıyor. Eşim sinirlenip bağırıyor. Adam da bizi arabadan indiriyor. Ama öyle bir yer ki başka vasıta bulmamızın imkanı yok. Tam nasıl yürüyeceğiz diye kaygılanırken bir bakıyorum zaten neredeyse gelmişiz ve yolun sonu deniz ve mendirek. Onların da evi tam yolun sonunda denizin kıyısında. Tam oraya doğru yürüyecekken bir bakıyoruz kenardaki çimenlikte eşimin şu anda Kanada'da yaşamakta olan çok yakın bir arkadaşı ve Kanadalı karısı voleybol oynuyorlar. Önce biraz onların yanına uğruyoruz.
Kusura bakmayın uzun oldu ama çok gerçek gibiydi. Halen rüyanın etkisi altındayım.
Bir de birşey sormak istiyorum, birçok tabir kitabı-sitesi hamilelik rüyası için ya mutsuz evlilik ya da dünya malınız fazlalaşacak diyor. Sizin farklı yorumlamanızın sebebi nedir?
Lütfen saat 11.00 de kontrol eder misiniz?Ayrıntılı yazacağım.Hoşçakalın...
isimsizm
04-20-2007, 11:31
Lütfen saat 11.00 de kontrol eder misiniz?Ayrıntılı yazacağım.Hoşçakalın...
Bu rüyanız,öncekiyle aynı.Size,hala aynı mesaj veriliyor.Yapacağınız herhangi bir yardım(fiziksel,manevi,maddi ya da sözlü),yardım edeceğiniz kişiye sorun çıkaracak ve siz,buna,ondan çok üzülüp,sorunu,siz çözmek durumunda kalacaksınız.Sizin sunduğunuz çözüm,eşinizin,anneannesini ve dedesini görmeye giderken,Kanadalı arkadaşları görmeniz kadar UYUMSUZ oluyor.O kişiye,aslında tamamen iyiniyetlerle yaptığınız bir şey,ama,dediğim gibi,sizden yardım isteyenin sorununu çözmüyor.Hatta,bu yardım sonunda en çok üzülen siz olursunuz.Çünkü,eğer bu yardımda bulunur,o kişiye akıl verirseniz,sonunda olacaklara eşiniz de sinirleniyor.Eşinizle de bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.Siz,zaten iyi birisiniz.Sadece,size ikinci defa,önünüze çıkacak bu kişiye yardımcı olmamanız tebliğ ediliyor.Lütfen canınızı sıkmayın.Bu mesaj ve rüya aklınızda bulunsun.Ve,ona göre davranın.Ayrıca,rüyanın bu kadar etkisinde kalıp canınızı sıkmanıza gerek yok.Ama,dediğim gibi,aklınızda olsun.Ve,rüyalarınızı,her zaman,şimdiki gibi çok önemseyin.
Rüyalar,ALLAH'ın merhametiyle,size,yaşayacağınız şeyleri ve ne yapmanız gerektiğini anlatırlar.Rüyanız için,"gerçek gibiydi" demişsiniz.Zaten GERÇEKTİ.Ruhunuz,rüyada tüm yaşadıklarınızı hissetti.Aynı gerçek dediğiniz ve gözünüz açık yaşadığınız şeyler gibi.Tabir kitaplarından farklı yorum yaptığımı yazmışsınız.Rüyalar,insanın kendisine hastır.Görülen,aynı şeyler bile olsa,herkes için farklı anlam ve mesajlar taşır.Benim,kitaplar ile ilgim yok.Hissettiklerimi ve inanırsanız MUTLAK DOĞRU olanı yazıyorum size.Sevgi ve huzur diliyorum.Bana,merak ettiğniz her konuda-gerek özel gerek genel-yazabilir,isterseniz,yazacaklarımı sadece özel mesaj ile göndermemi talep edebilirsiniz.
Ayrıntılı cevabınız ve ilginiziçin çok teşekkürler.
Hala kimse herhangi bir konuda yardım istemedi ama bekliyorum :Protest_e
z.cakmak
05-08-2007, 11:49
Arkadaşlar,lütfen rüyanızı yazın,birtakım kitaplarda yazılı herkes için geçerli basmakalıp yorumunu değil,GERÇEK ANLAMINI yazayım.Hoşçakalın...
Selamlar,
Rüyamda bir trendeydim daha sonrada Bilmediğim bir yerde secdeye doğru namaz kılıyordum daha sonra yine secdede tesbih çektim, benden sonrada aynı namazlıkta babam namaz kıldı.
Yorumunuzu bekliyorum.
isimsizm
05-08-2007, 21:57
Selamlar,
Rüyamda bir trendeydim daha sonrada Bilmediğim bir yerde secdeye doğru namaz kılıyordum daha sonra yine secdede tesbih çektim, benden sonrada aynı namazlıkta babam namaz kıldı.
Yorumunuzu bekliyorum.
Merhaba Z.ÇAKMAK.Siz,aile içinde ya da başka birilerine bir öneride bulunmuş,bir yol göstermişsiniz.Ama bunu,onları zorlarmış gibi yapmışsınız. İyiniyetle yaptığınız bu davranış,size kırgınlık ya da suçlama olarak geri dönebilir.Yani,karşınızdaki,sizin tavrınızdan etkilenerek sizin söylediğinizi yapıyor.Kendi düşüncesi olduğu için değil.Öte yandan,siz çok zor zamanlar,zor koşullar yaşamış,herşeyin bedelini,yorgunluk ve sıkıntı ile ödemiş,elde ettiklerinize öyle sahip olmuşsunuz.Biraz daha ILIMLI olun.Hayatta öğrendiğiniz bazı doğrulara güvenmeyin.Çünkü,her tecrübe doğru değildir.Sevgiler...
z.cakmak
05-12-2007, 10:53
selamlar,
Rüyam biraz karışık ama çok etkisinde kaldım bu aralar sürekli babamı görüyorum geçer sefer size yazdığım mesajda babam la nazmaz kılıyorudum bu geceki rüyamda ise babamın bana Hz.Muhammed (SAV)peygamber efendimizi hergece rüyasında üçkere gördüğünü bana söylüyordu ve bir kişi beni bazı şeylerden ve insanlardan uzaklaştırıyor ve bana yardımcı oluyordu.Bunun dışında bir evde Tuıvalete gidiyordum ve ordada bir kız çoçuğu vardı.
Kolay gelsin ,
z.cakmak
05-14-2007, 10:14
selamlar,
size iki mail attım ama rüya yorumlarını alamadım ilgilenirseniz sevinirim.
İyi Günler,
Sevgili isimsizm ,
Benim rüyam şöyle 1 haftadır aralıklı olarak kendimi deniz kenarında buluyorum.
Genellikle insanlarla geçen konuşmalarda çocukken bulunduğum yazlıklardan biriymiş gibi tanımlanıyor ama hiç birine benzemiyor.
Konuştuğum insanların bir kısmı gerçekten bu yazlıklardan ama bir kısmını tanımama rağmen hepsi ortak geçmişimizden bahsedip kendini bana hatırlatmaya çalışıyor.
Birde deniz nefis bir mavi, güneş pırıl pırıl ama sıcaktan kavrulmadan normal yazlık elbiseleri içinde herkes.Ayrıca Denize girende yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
Sevgilerle
selamlar,
size iki mail attım ama rüya yorumlarını alamadım ilgilenirseniz sevinirim.
İyi Günler,
Sevgili z.çakmak,
Eğer mail atmanıza rağmen cevap yazmıyorsa vardır bir sebebi bence.Bu işe gönüllü olmuş olabilir ama hiçbirimiz hiçbirimizin gerçek hayatta nasıl meşguliyetleri yada kırgınlıkları,zorlukları olduğunu bilmiyoruz.
Ve gönüllü işler gönül koyulan işlerdir.Gönül kırıldığında pek kolay tamir olmuyor.Israrınızında bu durumda yardımcı olduğunu pek söyleyemeyeceğim.Hayatı akışına bırakın.
isimsizm
05-19-2007, 20:33
Sevgili isimsizm ,
Benim rüyam şöyle 1 haftadır aralıklı olarak kendimi deniz kenarında buluyorum.
Genellikle insanlarla geçen konuşmalarda çocukken bulunduğum yazlıklardan biriymiş gibi tanımlanıyor ama hiç birine benzemiyor.
Konuştuğum insanların bir kısmı gerçekten bu yazlıklardan ama bir kısmını tanımama rağmen hepsi ortak geçmişimizden bahsedip kendini bana hatırlatmaya çalışıyor.
Birde deniz nefis bir mavi, güneş pırıl pırıl ama sıcaktan kavrulmadan normal yazlık elbiseleri içinde herkes.Ayrıca Denize girende yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür.
Sevgilerle
Merhaba Sevgili YODA.
Birisinin,sizden beklediği bir davranış,söz veya bir bakış var.Bahsettiğim kişi,ya kendisini teselli etmenizi ya yaşadığı bir sorunla ilgili düşüncenizi söylemenizi bekliyor.Ya da küs veya kırgın olduğunuzu düşünüyor.Bunun aksini,yani böyle olmadığını ifade edecek bir hareket,tavır,tutum,söz,bakış vs. bekliyor sizden.Kendisiyle iyi olduğunuzu,ona kırgın olmadığınızı ifade etmenizi, anlatmanızı bekliyor.Bu bir söz,gülüş,hatta bir bakış bile olabilir.Karşınızdaki anlasın yeter.Böyle biri varsa,sizin açınızdan bir sorun olmadığını bir şekilde ifade edin.Ya da çevrenizde sıkıntı yaşayan biri varsa,ona kendi düşüncenizi söyleyip,onu teselli edin.Düşüncenizi söylemenizin sorunu çözmesi gerekmiyor.Karşınızdaki bunu bekliyor çünkü.Sadece paylaşın yeter.
Sevgi ile kalın Sevgili YODA...
isimsizm
05-19-2007, 21:20
selamlar,
Rüyam biraz karışık ama çok etkisinde kaldım bu aralar sürekli babamı görüyorum geçer sefer size yazdığım mesajda babam la nazmaz kılıyorudum bu geceki rüyamda ise babamın bana Hz.Muhammed (SAV)peygamber efendimizi hergece rüyasında üçkere gördüğünü bana söylüyordu ve bir kişi beni bazı şeylerden ve insanlardan uzaklaştırıyor ve bana yardımcı oluyordu.Bunun dışında bir evde Tuıvalete gidiyordum ve ordada bir kız çoçuğu vardı.
Kolay gelsin ,
Merhaba Z.ÇAKMAK
İnançlar anlamında aslında yanlış bildiğiniz bir şeyi doğru zannediyorsunuz.Yani,yanlış bir düşünce ve yine sonucunda yanlış bir uygulama var.İyi bir insansınız.Boş bir insan da değilsiniz.Bu yüzden,bu manevi yanlışı düzeltmeniz tebliğ ediliyor size.İstiyorsanız daha ayrıntılı yazarsınız.Çünkü,yardımcı olabilmem ve size doğrusunu söyleyebilmem için nasıl inandığınızı bilmem lazım.Eğer farkettiyseniz siz düzeltin.Hayatta yaşanılan şeylerden çıkarılan dersler ya da edinilen deneyim,DÜNYASAL olarak işinize yarasa bile,MANEVİ anlamda mutlak doğru olmayabilir.Ve
siz,bunu hayatınıza uyguladığınız zaman,farketmeseniz de yanlış davranmış olursunuz.
Sevgilerle...
.....
İlginize ve ayırdığınız zamana teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerle ;)
z.cakmak
05-21-2007, 12:10
Selamlar,
Öncelikle mesajıma cevap yazdığınız için teşekkürler.İnaçlarımla ilgili size daha detaylı bilgi vermek istiyorum.Her zaman inançlı oldum fakat yapmam gereken ibdetleri hiç yapmadım.son 1.5 yıldır yaşamış olduğum kötü günlerden dolayı kendimi tamamen ve elimden geldiğince ibadete adadım.Çok büyük bunalım geçirmeye başladığım bir anda kendimi ibadete vererek huzur bulmaya başladım.Bu arada Annemi ve Babamı yaşadığım bu sıkıntılarmdan dolayı hem maddi hem manevi çok yıprattım ve onların üzülmesi beni dahada çok kötü bunalıma soktu.Şu anda Rabbimden sonra bir annem bir babam ve birde canım oğlum benim yanımda oldular.Her gece onlar için nerdeyse gece yarılarına kadar dua ediyorum.Ben sadece Rabbimin huzurndayken rahat dertlerimi anlatabilitorum ve konuşuyorum.
Bu arada bu ibadetlerimden sonra babamı daha fazla rüyamda görmeye başladım.Ya onunla namaz kılıyorum ya bene Hz.Peygamber(S.A.V) efendimizi rüyasında gördüğünü söylüyor yada babamın dizlerine sarılıp ondan af diliyorum.
Umarım size bu konuda az da olsa bilgi verebilmişimdir.
İyi Günler,
isimsizm
05-27-2007, 01:55
Selamlar,
Öncelikle mesajıma cevap yazdığınız için teşekkürler.İnaçlarımla ilgili size daha detaylı bilgi vermek istiyorum.Her zaman inançlı oldum fakat yapmam gereken ibdetleri hiç yapmadım.son 1.5 yıldır yaşamış olduğum kötü günlerden dolayı kendimi tamamen ve elimden geldiğince ibadete adadım.Çok büyük bunalım geçirmeye başladığım bir anda kendimi ibadete vererek huzur bulmaya başladım.Bu arada Annemi ve Babamı yaşadığım bu sıkıntılarmdan dolayı hem maddi hem manevi çok yıprattım ve onların üzülmesi beni dahada çok kötü bunalıma soktu.Şu anda Rabbimden sonra bir annem bir babam ve birde canım oğlum benim yanımda oldular.Her gece onlar için nerdeyse gece yarılarına kadar dua ediyorum.Ben sadece Rabbimin huzurndayken rahat dertlerimi anlatabilitorum ve konuşuyorum.
Bu arada bu ibadetlerimden sonra babamı daha fazla rüyamda görmeye başladım.Ya onunla namaz kılıyorum ya bene Hz.Peygamber(S.A.V) efendimizi rüyasında gördüğünü söylüyor yada babamın dizlerine sarılıp ondan af diliyorum.
Umarım size bu konuda az da olsa bilgi verebilmişimdir.
İyi Günler,
Canım,tamamen sana özel birşey olduğu için özel yolamayı tercih ettim.Hoşçakal...
rüyamda yeni ayrıldığım sevgilimle yalvarmalarım sonucunda barışıyoruz bana tanımadığım birini aratıyor ona konuşmalarını tekrarlamamı rica ediyor neden dediğimde de bana araba kullandığını söylüyor arıyoum ve bir kadın çıkıyor kişinin orda olmadığını söylüyor erkek arkadaşımın adını söylüyorum ve kapatıyorum arabadan iniyoruz. Ben bisikletimle devam etmek istiyorum ama bisikletime ters binmişim kadının biri uyarıyor daha sonra erkek arkadaşım yanımdan geçiyor ama motorla bu kadar yolu bisikletle alamayacağımı söylerken dalga geçiyor direksiyonum yavaş yavaş yok oluyor daha sonra bir yerlerde duruyorum çok garip bir yer çok çok eski başka bir sevgilimle karşılaşıyorum beni bir okulun içine çekiyor orada bir odaya ***ürmeye çalıştığını farkedince kaçıyorum bir havuza düşüyorum bataklık çamur ayağım içeri çekiliyor ama birden havuz suyu berraklaşıyor ve herkes bana teşekkür ediyor ve yüzmeye başlıyor havuzdan kurtuluyorum farklı şekillerde yol üstüne 3 tane 5 tane gümüş kolye görüyorum ama bana ait değiller almamalıyım diyorum sonra uyandım şimdiden teşekkürler
merhaba rüyamda babamın öldüğünü fakat aslında ölmemiş olduğunu gördüm .sadec eben öldüğünü sanıyormuşum.ve eski sevgilimin yaşadığı yere gidiyorum arkdaşlarıyla konuşuorum ama kendiisorada değil. teşekkür edeirm
fetivepinar
06-22-2007, 14:38
ben dün gece hayıor olsun bir rüya gördüm ben fabrikada çalışan bi bayanım dün gece rüyamda çalıştıgım fabrikaydım ama kendi odamda degil danışmada yerde bir adam vardı tanımadıgm bi adam ölmüş ama bütün organları parçalanmış dışarı çıkmış tüm fabrikanın içinde her yerde adamın bir organı var fakat hiç kan yoktu rüyamda yanlızca o ölmüş adam ve ben vardım yanlız hiç bişey yapmadan duruyodum rüyamda bakamıyordum bile adama bana ne olur rüyamı acil yorumlayın çünkü çok kafamı karıştırdı rüyam.şimdiden teşekkür derim.
ben de rüyamda tuvalete sıçarken gördüm kendimi. O kadar çok sıçmıştım ki, kovanın her yeri *** olmuştu. Hatta elime bile bulaştı biraz.. (Valla dalga geçmiyorum, gerçekten de gördüm)
slm isimsizm
yokuştan çıkan bir adam,yokuştan aşagı inen bir kadın görüyorum.birden kaldırımın kenarına gözüm kayıyor toprak susuz kalmış ve çatlamış.kadına tekrar baktığımda kadının saçını kapalı görüyorum.tahtadan yapılmış yeni bir eve giriyorum.evde iki aile yaşıyor.kapıya bir adam gelip iki bidon peynir süt ve küçük bir kavanoz kaymak getiriyor.iki aile bunları paylaşıyor.yalnızkaymagı genç bir erkek yiyor.elime bir parça ekmek alıp yemek istiyorum.iki aile bir seyler konuşurken küçük bir delikten onları dinliyorum.arkamdan bir ses şimdi kaymağın sırası değil değince elimdeki ekmekle deliği kapatıyorum.
rüyamda arkadaşlarımla akşam bir cafede oturuyordum bir süre sonra eski sevgilim içeriye girdi.. bir kızı elinden tutmuştu ama kız güzel değildi. fakat hamileydi.. eski sevgilim bana doğru gelerek naber güzel kız dedi.fakat boyu kısaydı. ben hiç umursamadım cevap bile vermedim.şaşırmıştım.saçlarım rüzgarda savruluyordu çok güzeldim.daha sonra tekrar yanıma geldi ve bu sefer yanlızdı. bana ''nasıl olsa birgün gleceksin'' dedi. ben çok etkilendim ve ne anlama geldiğini anlayamadım. yorumlarsanız çok mutlu olurum.iyi çalışmalar!!
4 GÜndÜr Az Sonra Geleceksİnİz!!!
Sayın ayşe-83,
Bu başlığı açan isimsizm adlı üye arkadaşımız bir süredir sitemizden kaynaklanmayan bir sebeple genel mesajlara cevap yazmıyor. İsterseniz kendisine özel mesaj ya da e-mail ile ulaşmayı deneyin. Ama tekrar bir cevap alamazsanız ona ya da bize kırılmayın, böyle bir başlık açmış olması onu ömür boyu bizlerin rüyalarını yorumlamak zorunda bırakmaz.
Biz -biliyorsunuz- uyku ve uykusuzluk hakkında herşeyin konuşulduğu ve uykusuz geçirilen zamanların birbirini anlayan kişiler tarafından paylaşıldığı bir siteyiz. Rüyalar da bu paylaşıma dahil ama site üyeleri tarafından gönüllü olarak yapılmadıkça bir rüya yorumu bölümümüz yok.
kötü rüya
03-19-2008, 08:22
Merhaba. Oldukça sıkıntılı bir rüyaydı sıkıntılı uyandım ve uyyamadım. Aslında rüyaları bilirsiniz ; zaman ve mekan kavramı olmadıgından serbestce ordan oraya gezrsiniz.
Rüyamda agır aracı kullanan(içinde ben ve kızkardeşim var ama dayım da varmış)bir şoför biz kardeşimle aracın dışına cıktıgımızda dayımı öldürmüş.(Dayım kanser hastası) Dayımın ölüsünü şoför o an başında değilken görüyor ve ölüsü çok küçük oldugundan (belki cebe bile sığar ya da çantada taşınabilecek kadar küçük) kardeşim taşımaya başlıyo ve bırlıkte olayı ihbar için oradan kaçıyoruz. Bir yandan da katilden tabii. Asansörle bir türlü inmek istediğimiz katı bulamıyoruz. Bu arada yolda bize bir erkek yardıma çalışıyordu falan. Neyse ki uyandım.
Aslında rüyalarımı çok iyi analiz edebiliyorum kendim. Hatta insanın uykudan kalkınca önce bir ne gordugunu duşunme rüyalarını hatırlamaya çalışma egzersizlerinin kndisinin tanımakta fayda saglayacagını düşünüyorum.
Yine de yorum yaparsanız sevininrim.
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.