PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çocukların uyku sorunu ebeveyni hasta ediyor

salome
05-16-2007, 17:01
Avustralyalı bilim adamlarının araştırmasına göre, çocukların uyku problemi anne-babaları uykusuz bırakmakla kalmıyor; onlarda fiziksel ve psikolojik bozukluklara da yol açabiliyor.

Bebek ya da anaokulu yaşındaki çocuklarına sahip 10 bin civarında aile üzerinde yapılan araştırma, çocuklarında uyku sorunu olan ebeveynlerin hasta olmaya ve psikolojik sorunlara daha yatkın olduğunu ortaya koydu. Araştırma, Pediatri dergisinde yayınlandı. New York, Cihan

Kaynak: Zaman Gazetesi

esranehir
05-28-2007, 17:24
kızım 2,5 yaşında uykunun en tatlı yerinde yataktan fırlayıp onu kucağıma almamı istiyor.tüm önerilerinizi okuyup zorda olsa 2 haftada herşeyi oturttum.Gün içinde herşeyi saatli.yemesi ,gezmesi,uyuması,kalkması...uyku rutinleri de oturdu.fiziksel bir problem de yok.gayet kolay 15 dakikada uykuya dalıyor,2 saat sonra ağlıyor ama uyanık değil.kucağıma gelmeyi istiyor.ya sabaha kadar kucağımda uyuyor yada direnirsem sabaha kadar uyumuyor.saat6da sızıyor ben de işe gitmek için hazırlanıyorum.ya bel ve boyun fıtığı olucam yada kafayı oynatıcam.ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım? :sh: