PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uykunuz kaçarsa balkona çıkmayın

insomnia
03-18-2005, 18:52
Ben geçenlerde nispeten güzel bir havada balkonda sigara içiyordum. Geceyarısı saat 01.30 falan. Bir anda acaip patırtılar oldu. Önce bir anlam veremedim, gökgürültüsü desem değil, ilk anda silah sesi gibi de gelmedi, çok daha kuvvetliydi. Sonra farkettim ki, taramalı tüfek!
Karşıki evin camını penceresini indirip kaçtılar ve o karanlıkta koyu renk bir arabadan başka bir şey de göremedim.
Bu uykusuzluk başa bela, insan kim vurduya bile gidebilir.

:help:

şehrazad
03-19-2005, 11:15
Ne korkunç birşey! Zaten bir süredir asker uğurlarlarken, maç kazanmışlarsa, düğün alayı geçerken falan evin içine saklanıyorduk, artık hiç balkona hatta dışarıya çıkamayacağız herhalde :yikes:

Yoda
03-21-2005, 13:04
Pompalı olabilirmi tüfek acaba ?

Ayrıca sigara sağlığa zararlı hiç duymamışmıydın ?

;)

insomnia
03-22-2005, 01:04
Olabilir tabii, askerliğimi henüz yapmadım, silahlardan pek anlamam.
Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu bir yerlerde okumuştum, ha galiba paketin üzerindeydi :biglaugh:

LunarH2O
03-23-2005, 16:57
Ülkemiz nereye gidiyor arkadaşlar? Hiçbir yerde güvenliğimiz kalmadı. Artık dışarı çıkmaya korkuyorum valla. Sizin yazdıklarınıza göre bundan sonra balkona çıkmaya da korkacağım. Sigaradan zaten korkarım velhasıl.

Anakin Skywalker
03-24-2005, 19:07
Sigaradan niye korkuyorsun onu anlamadım. Kanser yapıyor diyeyse kanser yapmayan birşey yok ki artık.

Yoda
03-25-2005, 16:45
Ya herkes tepki vermeye başlıyacak yada hep birlikte kötüye gideceğiz.

Askerde pompalı tüfek atışı yok zaten ;)

Seri bir ses miydi arka arkaya tok bir ses miydi ?

Anakin Skywalker
03-26-2005, 00:54
silah konusunu amma kastın yoda yaw,

:coco:

Yoda
03-26-2005, 01:00
Anakin

"Stopped they must be; on this all depends. Only a fully-trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor."

bilmem anlatabildim mi

:tsk:

insomnia
03-26-2005, 16:01
Seri bir ses miydi arka arkaya tok bir ses miydi ?

Valla çok güzel sormuşsun, silahlar konusunda uzman değilim. Polisiye filmlerde ifade verenlerin niye herşeyi karıştırıp, ifadelerinden bir türlü emin olamadıklarını sayende anlamaya başladım. Sanırım arka arkaya tok bir sesti. Evin camları paramparça olunca ve ertesi sabah balkonlarındaki panjurda birden fazla delik görünce taramalı tüfek herhalde dedim.

Bu arada, Star Wars'cular aranızda konuştuklarınızı anlamıyoruz.

LunarH2O
03-26-2005, 19:50
Bu arada, Star Wars'cular aranızda konuştuklarınızı anlamıyoruz.

Benim İngilizcem iyidir; ne dediklerini anlıyorum da, niye öyle diyorlar onu anlamıyorum. Mesela "Stopped they must be" dedikleri bu silah atanlar oluyor herhalde. Türkçe konuşun Jedi'lar. Herkesin benim gibi süper İngilizcesi yok. :Modified_ Bu arada bu Starwars'un dili Shakespeare'e benziyormuş. Baksana bütün cümleler devrik ve şiir dili gibi vesselam. Sanki Sarwars'dan değil de Macbeth'den alıntılar okuyor gibiyiz. Neyse siz özünüze dönün derim ben gene de.

Yoda
03-27-2005, 01:14
Öncelikle bu konuşma sadece ve sadece Yodaya aittir.Başka kimse bu şekilde konuşmaz.

Sanırım bu soruyu george lucasa sormak lazım ama bence star wars filmlerinin en önemli kahramanıdır yoda,sözleri her zaman az ve özdür.

Her nekadar George'un bir ingiliz ingilizcesi saplatısı olsada

Sanırım bu yüzden dikkat çekici olsun diye Yoda herkesten farklı konuşur

"Ready are you? What know you of ready? For eight hundred years have I trained Jedi.

gibi.Belkide Yoda popularitesini böylece sağlamlaştırır.

kırık
05-24-2005, 01:03
Ben her gece balkona çıkar, bir - iki sigara içer, öyle girerim yatağa. Aslında, odamda sigara içip, balkonda uyuyabilseydim mehtaba da çıkmış olurdum, belki. Belki de mehtaba çıkıp... Her ne ise işte, düşündükçe uykularım kaçıyor.