Orijinalini görmek için tıklayınız : Star Wars Episode 4'ü ASCI olarak seyredin..
Aşağıdaki linke gittiğinizde sabrı bol bir arkadaş senaryoya birebir uygun şekilde Star Wars filmini ASCI karakterleri ile baştan yaratmış.
Bence hala heyecanlı... Yorumlarınızı bekliyorum....
:D
http://www.asciimation.co.nz/
süperdi.
sadece 4 mü var
başka bölümlerinde bir yerlerde var mı acaba
:yikes:
LunarH2O
03-26-2005, 19:56
Nesi süper ki bunun. Ben pek bir şeye benzetemedim ama tabii Yoda gibi bir Starwars uzmanıyla ters düşmek de pek istemem. Gerçi galiba bayağı bir uğraşmışlar öyle ASCII bir film yapmak için. Herhalde ben anlayamadım :coco: deyip konuyu kapatayım diyecem ama kesin şimdi bana bu "büyük sanat eserini" anlayamadığım için beni kınayan bir cevap yazar. Haydi arkadaşım kolay gelsin.
Onlar kınayabilir, boşver ben de seninle tamamen aynı fikirdeyim LunarH2O ;)
Hımmm,
Aslında bu forum alanlarında her türlü fikire açığız ve saygılıyız ama sözkonusu Star Wars olunca galiba fanatiklik devreye giriyor.
Zira satır satır nerdeyse ezbere bildiğiniz,repliklerini televizyonda seyrederken içinden geçirdiğiniz bir şey ASCII karakterleri ile yazılmış.Yani bambaşka bir görüntü ile.
Kaldıki ancak bizim kadar SW fanatiği olan bir böyle birşeyle uğraşır.O gördüğünüz işi yapmak,uğraşmak inanılmaz bir emek.Üstelik bildiğim kadarıyla bayağıda eski yapılmış bir şey.
Size sadece bir tek şey hatırlatmak isterim unutmayınız ki konu başlığımız "STAR WARS " ve burda star wars ile ilgili her şey çoook ama çoook önemlidir ve özeldir.
:res:
gayduruguppakcemil
05-08-2005, 02:18
Acikcasi bu sefer Star Wars degil, ama emek beni sasirtti... Gercekten ne cok ugrasmistir bunu hazirlarken..
vBulletin v3.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.