PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Süper

germanist
10-03-2007, 14:17
ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR. EĞER İÇİNİZDE SİGARADAN KURTULMAK İSTEYENLER VARSA BU MESAJI OKUSUNLAR. BEN SAĞLIĞIMI ELEKTRONİK SİGARA İLE GERİ KAZANDIM.HERKESE TAVSİYE EDRİM. BEN 1 AYDIR KULLANIYORUM VE NORMALDE GÜNDE 2 PAKET SİGARA İÇİYORDUM. VE BİR GÜN Bİ ŞEKİLDE BUNUN ACISINI ÇEKECEGİMİ BİLİYORDUM AMA HEP BOŞVER DİYORDUM. ELEKTRONİK SİGARA ALMAYI DÜŞÜNDÜM AMA AÇIKCASI PAHALI GELDİ. AMA NETTE BİR SİTE BULDUM 99 EUROYA SATIYOR İÇİMİ ŞAHANE KÜL DUMAN ATEŞ KOKU DERDİ YOK. KAPALI ALANLADA VE YASAK YERLERDEDE İÇEBİLİYORSUNUZ VE EN ÖNEMLİSİDE SİGARANIN İÇİNDEKİ BİNLERCE ZARARLI MADDEYİ İÇİNİZE ÇEKMİYORSUNUZ. İSTER SİGARAYI BIRAKIN İSTERSE SADECE BU SİGARAYI İÇİN. HERTÜRLÜSÜ İNSAN SAĞLIĞI İÇİN BİR DEVRİM.
KENDİNİZİ KURTARIN.
HERKESE BOL ŞANS.
HA BU ARADA BEN ALDIĞIM YERİ SÖYLEMEDİM
www.sedansa.com.tr (http://www.sedansa.com.tr/)

LunarH2O
10-04-2007, 07:39
Annem de yaklaşık 15 gün önce almış ve çok memnun. O da günde bir paketten fazla içiyordu. Annem şu satış yapan TV kanallarından birinden almış. Ama büyük eczanelerde de satıldığını söyledi. Galiba TVden biraz daha ucuza almış. İlk başta pahalı gibi görünüyor ama 1 ayda sigaraya ne kadar para ödendiği düşünülünce bedava gibi kalıyor. Umarım işe yaramaya devam eder.

germanist
10-04-2007, 10:35
BEN İNTERNETTEN SATIN ALDIM 99 EURO YA. KARTUŞLARIDA PİYASAYA GÖRE EPEY UCUZ. TV DEKİ BANA PAHALI GELDİ. www.sedansa.com.tr (http://www.sedansa.com.tr) den alıyorum ben kartuşları.bende günde 2 paket içiyodum çok şükür kurtardım paçayı:) eşimde kullanıyor biz eşimle beraber 3 günde bir karton içiyorduk yani ayda 400 450 ytl sigaraya para veriyorduk ha bide canımızla oynuyorduk. umarım herkes bi şekilde ister elektronik sigarayla ister nikotin bantıyla artık piyasada ne varsa kullansında şu illetten kurtulsun. ben yardım olmadan bırakamayanlardanım. yanı hadi ben içmiyorum artık bitti diyemiyordum en azından bu şeklide bi oyuncak buldum:)