PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce sorun nerede?

fausto2005
10-06-2007, 11:07
Yaklaşık 15 yıldır epilepsi hastasıyım.3 yıldırda uyku bozukluğu yaşıyorum.Fakat benim sorunumun ilginç yanı,gece 2 saatte bir tuvalet ihtiyacı ile uyanıyorum.Ve aşırı miktarda idrar dan sonra yaklaşık 30 dk uyuyamıyorum.Üstelik gözümden uyku akarken.Gündüzleri ise tuvalet ihtiyacım normal düzeninde.
İki saatte bir uyanmaktan dolayı,gündüzlerim kabusa döndü.Her yerde ve her şart altında uyuyakalıyorum.Hatta bir iş yerinden bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

fausto2005
10-08-2007, 13:31
Noluyo yaw. Kimseden cevap yok.

salome
10-08-2007, 16:16
Yaklaşık 15 yıldır epilepsi hastasıyım.3 yıldırda uyku bozukluğu yaşıyorum.Fakat benim sorunumun ilginç yanı,gece 2 saatte bir tuvalet ihtiyacı ile uyanıyorum.Ve aşırı miktarda idrar dan sonra yaklaşık 30 dk uyuyamıyorum.Üstelik gözümden uyku akarken.Gündüzleri ise tuvalet ihtiyacım normal düzeninde.
İki saatte bir uyanmaktan dolayı,gündüzlerim kabusa döndü.Her yerde ve her şart altında uyuyakalıyorum.Hatta bir iş yerinden bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Sanırım kimseden ses çıkmaması bu konuda bilgisi olan bir üyemizin bulunmamasından kaynaklanıyor.
Sizin fiziksel bir probleminiz var ve en iyi çözümü muayene olacağınız bir doktor önerecektir.

Şimdiden geçmiş olsun.