PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Saat Uyuyorum ama Doyamiyorum (lutfen yardim)

BoBo
10-31-2007, 14:04
Oncelikle boyle bir forum kurdugunuz icin size tesekkur etmek isterim.

Ben uzun donemdir uyku sorunu ile mucadele ediyorum.

Her gece saat en gec 1130ta kendimi yataga atiyorum maksat sabah is icin kalkmak ve ise yetismek. 7de kalkmam benim icin yeterli yetismem icin.

Telefonumun alarmini kuruyorum 6.30a maksat calinca 30 saat eksta uyuyayim diye ama nafile, gozlerim yarim kapali bi sekilde 740 bazen 8de kalkiyorum ve ise gec gitmeme neden oluyor ve ben bundan cok sikayetciyim.

Hastaligim ne bilmiyorum sigara alkol kulanmiyorum gec saate yemek yemiyorum depresyona gecmiyorum bazen 10da yatiyorum sirf uykumu almak icin ama yinede sabah erken kalkip zinde ve aktif olamiyorum gun icerisinde.

Ara sira bir an once derin uykuya dalmam icin salonda tv karsinda isiklari kapatip tv izlerkeren uyuyorum oda fayda etmiyor.

Ne yapacam bilmiyorum, bu gidisle isten kovulacam !

uyku_lab._teknisyeni
11-06-2007, 23:17
Sayın arkadaşım..Bu anlattıklarınla bilşey söylemek açıkcası zor..Uyanma bozukluğu sözkonusu olabilir..Şikayetlerine göre bir uzman tarafından degerlendirilmesi gerekir..Bence uyku tıbbından anlayan bir uzmana başvur..Altında yatan başka sebepler var mı araştırılması gerekir diye düşünüyorum..Saygılar..