PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uyku suresini nasil uzatabiliriz lutfen yardim edin

ancos
11-15-2007, 09:43
herkese merhabalar
benim 3,5 yasinda bir kizim var bebekliginden beri uykusu problem gece *** uyanmalar uykuya dalamamalar...vs artik bi cogunu astik en azindan artik hastalik gibi bir neden olmadigi surece gece uyanmalarimiz yok uykuya gecisteki problemlerimizinde coulebilir oldugunu dusunuyorum diger forumlarda yazan rutinler ise yarayacaktir. yalniz benim en buyuk problemim kizimin uykusunun her donemde normal yasitlarina gore az olmasi 2 yasina kadar ite kaka ogle uykusu uyuyordu 1,5 senedir uyumuyor ve toplamda gece uykusu maksimum 10 saat oluyor eylulde okula basladi uykusunuda 9:30 saate indirdi bu arada:banghead3 her sabah okul icin erken kaldirdigim halde aksamlari erken yatiramiorum 9:30-10 saat uyku yeterli oluyor onun icin. gunduz hareketlerinde ve gelisiminde bi sorun yok yani anlayacaginiz az uykuyla yetinebilen bir kizim var aslinda gelecegi icin mukemmel bir yetenek biz simdi uykumuzu azaltmak icin ugrasiyoruz onun boyle seylerle ugrasmasi gerekmeyecek ama suanda benim icin iskence oluyor cunku az uyudugu icin ve cogunlukla bende ondan bikac saat sonra uyudugum icin bana hic onsuz ozel zamanlar kalmiyor keske uykusunu daha uzatabilecegim bi yontem olsa yada boyle bisey yapilabiliyormu cok merak ediyorum yani uykumuzu azaltabildigimize gore uzatabilirizde diye dusunuyorum ama nasil lutfen bana bi akil verin:bowdown: