![]() |
Yüze sayıyoruz
1
Bu başlığa taaaaaaam 1 milyon mesaj attıyoruz.Mesajın ilk satırına sıra numarasını altına ne istiyorsanız onu yazıyorsunuz.Genel Uykusuz Sohbetler Forum Alanları kurallarına uymak şartıyla tabii ki istediğiniz yazmakta serbestsiniz.Hadi bakalım 1......2.........3........100 |
2
İnanmayacaksınız ama uykum geldi. Samantha Fox'u seyrederek sızmayı planlıyorum :sleeping: |
3
Biz bu hızla sayarsak beş sene sonra falan bir milyon mesaja ulaşırız. |
4
Ben bu Bill Gates'e gıcık oluyorum. "Ülkenizde çok büyük bir devrim gerçekleşecek. Dijital devrimin en büyüğünü yaşayacak ülkelerden biri Türkiye" demiş. Üstelik Microsoft ve Doğan ortak "Türkçe arama motoru" kuracaklarmış :bang1: |
5
Bu ne hız ya şaşırdım valla. Başlığı 1000 mi yapsam acaba |
6 <----- Modified ;)
hims Yoda bence sen onu 100 yap. Simdi size ufak bir hikaye anlaticam. Ingiltere'den anneme benim 1 sene evvel Vodafone araciligiyla aldigim Samsung D500'i kullanmasi icin yolladim. Gercekten cok iyi durumda. Velasil ogrendimki, annem bunu kullanamiyor. Nedeni ise sayin devletimiz; Gumruk vergisi, Pasaport, Fatura bilgilerini istiyor. 1 telefon, kullanilmis. Ben kisisel olarakda bu isi ticaret olarak yapmiyorum. Bu ulkedeki insanlarin alim gucleri belli ve Turkcell olarak bu insanlara cep telefonlarini inanilmaz paralarla satarak kaziklamakla kalmiyorsun, birde eminim devlete de baski yaparak sozde cep telefonlarini kayit altina almak, yok gumruk vergisi almak gibi kararlarda da parmaginin olduguna yuzde yuz inaniyorum. Vodafone'un min. 1 yillik kontrat sartiyla ayni telefonlari bedava vereceginin haberi ciktiginda, TUrkcell'de "bizde veriririz problem degil" demis. Simdi burda kotu bir soz soyleyecektim ama vazgeciyorum... Ne yani o zaman niye simdi yapmiyorsun, bu acikcasi shu anlama geliyor; "Evet ben turk halkini kazikliyorum". Vodafone'un yaklasik 1.5 sene sonra faaliyete gececegini duydum. Altyapi hazirliklari, kadrolasma vs. nedeniyle... Vodafone, lutfen shu Turkcell'i shu haritadan bir temizle. Aha baska bir olayda, Vodafone pastada payi arttirmaya basladiginda Turkcell'in yapacagi bir kampanyada ne olacaktir biliyor musunuz? "Gavur sirkete para kazandirmayin, birakin biz sizi kaziklayalim, asil turk lirasi birikimlerinizi, gavur ellere yollamayin!". Neyse bu konuda cok dolmustum, dokeyim bir rahatlayayim dedim. Daha listede cok var. Baktim bu forum ilerlemiyor, onlarida yazarim artik ehehe |
7
Evet 100'e değişiklik yaptım. Birde sen sayını yazarsan işlem tamamdır. Bence asıl problem bizim kazıklanmayı kanıksamış olmamız :P |
8
Kesin! Yanliz kaziklanma olayini kaniksamakla kalmiyoruz, korkumuzdan hicbirseye tepki veremez, vermez olduk. Oyle bir ulkede yasiyoruzki, kabadayilarin, magandalarin hakim oldugu bir ulke durumunu geldik. Ulke iyiye gidecegine iyice yozlasmaya basladi son 15 yildir. Bunu anlamakta zorluk cekiyorum. Bu konuda yazmak istesem herhalde 1000'e rahat vururuz :smileys_a Alıntı:
|
→→→ 9 ←←←
Bir milyon gerçektende biraz abartılı olmuş gibin :lol: |
10
direk 100 desek olma mı? |
| Bütün Zaman Ayarları GMT +3 olarak düzenlenmiştir. Şu An Türkiyede Saat: 20:06 |