Uykusuz Sohbetler Forum Alanları  

Go Back   Uykusuz Sohbetler Forum Alanları > Uykusuzlukla İlgili Alanlar > Uyku Hastalıkları -Düzensizlikleri > Uyurgezerlik, uykuda korku bozukluğu, diş gıcırdatma (Parasomni)
Kullanıcı ismi
Şifreniz
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Takvim Arama Bugünün Mesajları Bütün Forumları okunmuş kabul et

Seçenekler Arama
Old 02-21-2009, 18:35   #31
kubay
5 Gecedir Uykusuz Üye

Haklisin galiba insomnia,,,uykusuzluk problemim yüzünden herseye razi olmaya basladim...
kubay is offline   Alıntı ile Cevapla
Old 03-18-2010, 08:34   #32
hakan karadag
1 Gecedir Uykusuz Üye

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.benim de en büyük sorunum gece kalkıp yemek yemem buna bir türlü engel olamıyorum ve bu yüzden kilo çok aldım.kilo veremıyorum ne kadar ugraşsamda l
lütfen bu konuda ne yapabilrim bana yardımcı olun bu hastalıgı nasıl yenerim lütfen msjınızı bekliyorum uyku labaratuarındada yattım uyku apnesi teşhiside kondu sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden tşk ederim saygılarımla
hakan karadag is offline   Alıntı ile Cevapla
Old 03-24-2010, 12:24   #33
şehrazad
5 Gecedir Uykusuz Üye

Alıntı:
hakan karadag isimli üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.benim de en büyük sorunum gece kalkıp yemek yemem buna bir türlü engel olamıyorum ve bu yüzden kilo çok aldım.kilo veremıyorum ne kadar ugraşsamda l
lütfen bu konuda ne yapabilrim bana yardımcı olun bu hastalıgı nasıl yenerim lütfen msjınızı bekliyorum uyku labaratuarındada yattım uyku apnesi teşhiside kondu sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden tşk ederim saygılarımla
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Buradaki çoğu arkadaşımız uyku hastalıklarından muzdarip ama sizinkisi biraz daha az rastlanılan bir rahatsızlık sanırım. Bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüştünüz mü acaba?
Old 03-24-2010, 12:58   #34
salome
Super Moderator

Nereden: Ev
Merhaba Hakan Bey,

Rahatsızlığınızla ilgili olarak bu başlık altında paylaşılanları okumuşsunuzdur muhakkak.

Umarım yalnız yaşamıyorsunuzdur bu durum sonucundaki tek tehlike kilo almak değil, uyku halindeyken yanlış bir şey yiyip zehirlenmek var Allah korusun.

salome is offline   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama