![]() |
|
|
#31 |
|
5 Gecedir Uykusuz Üye
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
|
Haklisin galiba insomnia,,,uykusuzluk problemim yüzünden herseye razi olmaya basladim...
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
1 Gecedir Uykusuz Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
|
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.benim de en büyük sorunum gece kalkıp yemek yemem buna bir türlü engel olamıyorum ve bu yüzden kilo çok aldım.kilo veremıyorum ne kadar ugraşsamda l
lütfen bu konuda ne yapabilrim bana yardımcı olun bu hastalıgı nasıl yenerim lütfen msjınızı bekliyorum uyku labaratuarındada yattım uyku apnesi teşhiside kondu sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden tşk ederim saygılarımla |
|
|
|
|
|
#33 | |||||||||||||||||||||||
|
5 Gecedir Uykusuz Üye
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2005
|
Buradaki çoğu arkadaşımız uyku hastalıklarından muzdarip ama sizinkisi biraz daha az rastlanılan bir rahatsızlık sanırım. Bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüştünüz mü acaba?
|
|
|
|
#34 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2005
Nereden: Ev
|
Merhaba Hakan Bey,
Rahatsızlığınızla ilgili olarak bu başlık altında paylaşılanları okumuşsunuzdur muhakkak. Umarım yalnız yaşamıyorsunuzdur bu durum sonucundaki tek tehlike kilo almak değil, uyku halindeyken yanlış bir şey yiyip zehirlenmek var Allah korusun.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|